Endelig lanserer BusinessClass eget hotell-søk. Vi hjelper deg med å finne 4 og 5-stjerners hotell over hele verden til den beste prisen.

Mange BusinessClass medlemmer har etterspurt hotellsøk i lengre tid, og vi gleder oss over å endelig kunne tilby dette. Dere reiser langt mer enn gjennomsnittet, og da skal man også bo bra. Tjenesten foreslår de best ratede 4- og 5-stjerners hotell, og topplistene som nå allerede ligger på forsiden skal være en rask inngang til kvalitets-hotell i storbyer over hele verden.

WBASIA0715-the-oberoi-udaivilas

Et av verdens beste hotell? Bestill The Oberoi Udaivilas i India på BusinessClass.no

Du kan gå inn på søket direkte ved å klikke her!  

Redaksjonen har i test-fasen selv benyttet tjenesten mange ganger. Vår erfaring er at foruten å finne topp-ratede hotell, så finner søket også den desidert beste prisen på disse. Vi har spart 30% til 40% på prisen på topp-hotell i forhold til andre velkjente søketjenester.

Søket fungerer like bra til ferie- som til forretningsreiser. Vi håper også du vil finne fantastiske deals og forhåpentligvis selv bruke søket aktivt fremover.

Om prisen på et hotellrom ikke er høyere hos oss, vil det at du bestiller rom via BusinessClass være et stort og verdsatt bidrag til et enda bedre BusinessClass i fremtiden.

Baccarat Hotel NYC June 2015 (113)

Opplev New Yorks Baccarat Hotel & Residences? Finn best pris!

Ratingene er hentet fra eksterne kilder men er fra reelle besøkende og verifisert som troverdige av BusinessClass’s redaksjon. Vi kommer til å fokusere på å få frem egne medlemmers ratings, så snart som mulig.

Topplistene er under konstant vurdering og vi vil svært gjerne ha innspill på topp-hotell vi absolutt bør ha med.

Husk at dette er versjon 1.0 og at det vil komme forbedringer. Del gjerne dine tanker om vårt nye hotellsøk på forumet. Har du mer kritiske bemerkninger eller innspill til forbedringer, setter vi stor pris på tilbakemeldinger via email til support@businessclass.se

Takk for din viktige support. Håper du får glede av BusinessClass.no sitt eget hotellsøk og at du kan anbefale det varmt til venner og kjente.

 

Med vennlig hilsen

Jason og team BusinessClass