I sommer byr Widerøe på et helt nytt sommerprogram fra hovedstaden. Molde, Trondheim og Tromsø blir en del av ruteprogrammet i tillegg til Vestlandet, Helgeland og Røros.

Widerøe innfører daglige formiddagsavganger mellom Oslo og Molde i skolenes sommerferie. Dermed imøtekommer selskapet etterspørselen fra kunder om en formiddagsrute mellom Mørebyen og hovedstaden.

Fra 4. juni starter selskapet med lørdagsflyvinger mellom Oslo og Tromsø. –Om reisen gjelder til Tromsø, Hammerfest eller andre Widerøe-destinasjoner i nord sikrer vi gode reisemuligheter, også på lørdager, mellom Finnmark og Oslo i sommermånedene, sier Catharina Solli, informasjonssjef i Widerøe.

I tillegg til økningen mellom sør og nord introduserer Widerøe ytterligere en ny lørdagsrute, mellom Oslo og Trondheim.

Sommerrutene vil i hovedsak opereres med Widerøes 78-seters Dash 8-Q400-fly.

Sommerrutene skal i følge en pressemelding korrespondere bra Widerøes øvrige rutenett av 43 nasjonale og tre internasjonale destinasjoner.

De nye rutene vil samtidig bidra til å gjøre den unike Norge Rundt-billetten ytterligere attraktiv. Billetten gir de reisende anledning til å fly så mye de vil på Widerøes rutenett i løpet av to uker. Billetten er kun tilgjengelig i sommerferien.

Oslo–Molde (daglige avganger unntatt søndager, 27. juni – 14. august)

Oslo–Tromsø – (lørdager, i perioden 4. juni – 29. oktober)

Oslo–Trondheim (lørdager, 2. juli – 13. august)