Hei alle BC-medlemmer,

I sommer har det vært riktig god aktivitet på vårt nylanserte hotellsøk. Mange medlemmer har søkt og mange medlemmer har bestilt hotell.

Nå har vi fått en fin uppgradering på topplistene som skal hjelpe deg finne de aller beste hotellene. Det er nå bilde på hvert hotell og det finnes også en notis på hvor mange andre 4- og 5-stjerners hoteller vi har i søket på hver storby. Flere ting er på gang.

Det er også skjedd en del usynlige forbedringer. Etter tips fra dere medlemmer er hoteller som ikke er bra nok tatt bort og riktige bra hoteller er lagt til. Se for eksempel Las Vegas som nå har fått en helt oppdatert liste. Tenk på at du kan bo på flotte Aria, der vi har bodd, fra utrolig gunstige 800,-/natt, fantastisk.

Topplistene blir hele tiden bedre. Og som alltid setter vi stor pris på at du som verdsatt medlem kommer med tips og tilbakemeldinger til support@businessclass.se og at du bruker søket når du selv skal finne hotell. Det gir oss anledning til å investere i ny viktig funksjonalitet. Du som bruker kan enkelt sammenligne priser og glede deg over de aller beste hotell dealene. Om du enda ikke har sjekket ut hotellsøket, gå enten inn via topplistene på forsiden av BusinessClass.no eller direkte inn på søket her.

Beste hilsen BC-teamet