Reisende i business class hos Air New Zealand får i juli anledning til å velge et nytt forfriskende alternativ – uten alkohol ombord.

Flyselskapet har spurt et utvalg av sine kunder om hva de foretrekker blir servert ombord, og en god cocktail står høyt på listen for mange. Det er noe med en velsmakende cocktail i det man akkurat har lagt ut på en lang tur, men mange ønsker et alternativ uten alkohol. Ikke minst fordi de ønsker å redusere uttørringen i kroppen som man opplever i større grad om bord på et fly enn på bakken. Og da er alkoholfrie alternativ å foretrekke.

Ombord vil man nå kunne oppleve velsmakende drinker fra Ecology & Co, et New Zealandsk destilleri som har spesialisert seg på å ta frem velsmakende, alkoholfrie drikker uten sukker, kullsyre eller karbohydrater. Dette skal være «det rene alternativ». I motsetning til eksempelvis gin som benytter alkohol for å bevare smakene, er produktene fra Ecology & Co basert på en botanisk destillert metode (som vi ikke kjenner detaljene til), men nøkkelen ligger et nøye blandingsforhold som skaper de riktige smakene – og uten å gi deg en hangover.

Air New Zealand serverer Muriwai Mule basert på Ecology & Co Asian Spice og Tahi Rua Tonic med Ecology & Co London Dry ombord NZ7 og NZ8 (mellom Auckland og San Francisco) ut juli. For dem som ønsker et sukkerfritt alternativ kan noen av drinkbasene serveres med kun sodavann og is. Dette tilbudet er tilgjengelig som en test i sommer, men vi tipper dette vil bre om seg dersom tilbakemeldingene er gode.