Den idylliske greske øya, Skiathos, har akkurat ønsket et nytt luksuriøst hotell velkommen – akkurat i tide til sommeren. 

Fem-stjerners Elivi Skiathos ble offisielt åpnet i forrige uke på an avskjermet del av den populære øya, og kun få meter unna Skiathos aller flotteste strender.

elivi_grace_junior_gallery_3

Dette er det første hotellet som åpner i regi av den familieeide hotellgruppen Elivi Hotels, og hotellet byr på stilige rom, suiter og villaer for dem som ønsker å mest mulig privatliv. Sistnevnte byr på fire soverom og privat svømmebasseng. Alle gjester kan nyte egen «beach service». I tillegg er det tre gode restauranter, et spa, treningssenter, tennisbane og en rekke andre aktiviteter tilgjengelig for dem som ønsker seg en mer aktiv ferie.

elivi_nest_double_gallery_10

Hotellet befinner seg på en liten topp med flott utsikt over Pounta bukta og Egeerhavet. Hotellet har 104 rom og er utviklet av far og datter Elias og Vivi Nathanailidi og er beliggende rett ved et naturreservat, skog og lagune. Fire av øya Skiathos sine flotteste strender er i gangavstand, og da tenker vi på Koukounaries, Ambelakia og Banana og Little Banana Beach.

elivi_clock-8

Stedet har tre separate områder; the Elivi Xenia Hotel med 32 rom, 11 Elivi Grace Suites på stranden og 61 Elivi Nest rom, villaer og suiter gjemt mellom trærne og olivenlundene.

elivi_xenia_superior_gallery_2

Hotellets flotte Swan Villa er den mest imponerende villaen på øya. Den strekker seg over to etasjer og har plass for i alt 8 voksne. Eget kjøkken finnes sammen med spiseplass, stue og ikke minst det private svømmebassenget.

 

elivi_clock-2

The Elivi Spa byr på behandlinger i et av tre Elemis behandlingsrom, i tillegg finnes frisørsalong, og salong for manikyr og pedikyr, et svømmebasseng innendørs, utendørs treningsfasiliteter, tennisbane og basketballbane.

elivi_dining_hero-1

Gjester kan nyte omgivelsene mens de delat i ulike aktiviteter slik som vandring gjennom skog, de omkringliggende nasjonalparkene, eller sykling, vannsport, riding, yoga eller pilates. Det er noe for en hver smak.

elivi_taste_big

I alt finnes det tre restauranter, seks barer – og alle som en serverer greske spesialiteter.

Benytt vårt unike hotellsøk for å finnes de beste prisene på et opphold på Elivi Skiathos.