Reiser du med Air France i deres Premium Economy kabin, kan du glede deg over en nydesignet toalettveske med nyttig innhold for en lang flytur. Toalettvesken er «foret» og fremstår som et mer ordentlig produkt denne gang.

Innholdet er naturligvis det viktigste, og her finnes øyeemaske, sokker, tannbørste, øreplugger og trekk for hodetelefonputene. Vesken finnes i fargene lys blå, «navy» blue, grå og rosa.

premium_economy_amenity_2_-_fevrier_2020

I La Première cabin, som er selskapets First Class, deles det ut en eksklusiv mappe med en rekke ansikts og kroppsprodukter fra det prestisjefylte kosmetikkselskapet Carita. Air France opplyser i en pressemelding at disse er både fuktgivende og sunne for huden, et produkt for øyer, en krem for øyer og lepper og et ungdommelig håndserum. Vesken inneholder også noen ekstra og praktiske tilbehør for ekstra komfort, eksempelvis hårprodukter med styling gele, kam, øyemaske, trekk til høretelefonene og en penn med Air France emblem.

Hver sjette måned endres designet, og selv mener Air France at dette vil være en ypperlig gave til passasjerene som de kan ha glede av også hjemme.

73495_original

Reisende i Business Class kan glede seg over en veske i semsket kunstskinn og med en lukkemekanisme i lær. Også her finnes en rekke produkter fra Clarins. Vesken er tilgjengelig i 4 farger, og blir sikkert et populært objekt å ta med hjem etter reisen for videre bruk.

72659_original