The Landmark Mandarin Oriental i Hong Kong er et populært hotell for forretningsreisende. Nylig ferdigstilte man hotellets nye luksuriøse «The Apartment Suite.»

I løpet av den nærmeste tiden skal 5-stjerners hotellet få to nye «super-suiter». Men først ut er «The Apartment Suite» som er designet av Hong Kong-arkitekten Joyce Wang.

Hotellet opplyser i en pressemelding at suiten fungerer perfekt som et «home-away-from-home» og skal fungere som et hjem for folk som er på reisefot over litt tid.

Suiten er på nesten 150 kvadratmeter og er elegant og luksuriøs. Designet er tidsriktig med tregulv, håndmalte tapeter, kunst på veggene og møbler i trendy farger som gull, karamell og marineblått.

Living area at The Landmark Mandarin Oriental, Hong Kong launches new “Apartment Suite”

Dette er stuen i The Apartment Suite på The Landmark Mandarin Oriental i Hong Kong

Foto: Mandarin Oriental

Når du kommer inn i suiten åpner leiligheten seg og man får en god romfølelse. Lune materialer og duse farger skaper en hjemmekoselig atmosfære.

En artig detalj er at suiten har en egen cocktailbar – og den er velfylt med ulike drikker og småsnacks når du ankommer. Et spisebord med plass for seks personer finnes også i suiten og her sitter man under en elegant lysekrone i krystall. Er du en habil hobbykokk kan du lage maten på suitens eget kjøkken. Dette er utstyrt med Gaggenau hvitevarer. Ønsker du heller å få maten servert lar dette seg selvsagt ordne med room-service.

Bedroom at The Landmark Mandarin Oriental, Hong Kong's new “Apartment Suite”

Suitens soverom

Foto: Mandarin Oriental

I suitens romslige stue kan man slappe av en 3 meter lang spesialdesignet sofa som også har to tilhørende lenestoler. I det området som er tiltenkt som kontorplass finnes et unikt designet arbeidsbord som arkitekt Wang har tegnet.

Suiten har et storslagent baderom. Det er luksuriøst. Her er det spabad, omkledningsrom og dusjrom.

Bathroom at The Landmark Mandarin Oriental, Hong Kong's new “Apartment Suite”

Baderommet i suiten

Foto: Mandarin Oriental

Suiten kan ved behov utvides slik at man får et ekstra soverom. Og da har man hele 180 kvadratmeters boltreplass.

Se flere bilder og bestill ditt opphold her.