Instant-relaxation-

Ny Air France lounge med private badstuer og detox-bar

Air France åpnet i går sin nyoppussede businessclass lounge på Charles de Gaulle i Paris. Den har en rekke fasiliteter tilgjengelig for sine gjester, blant annet et «åpent» kjøkken, private badstuer og en egen detox-bar.

Loungen som befinner seg i Hall L i Terminal 2, har fått en betydelig oppgradering. Ikke bare er innholdet nytt, den har også blitt vesentlig større.

Espace lounge

Anne Rigail, som er ansvarlig for kunderelasjoner hos Air France, uttaler i en pressemelding at loungen er helt i tråd med selskapets strategi om å posisjonere seg mer mot det eksklusive. Akkurat på samme måten som loungen i Terminal 2G.

Hun fortsetter: ”Designet skal overraske dem som kommer hit på besøk, og våre kunder skal nyte de nyskapende tjenestene vi tilbyr – både det velværemessige og ikke minst det gastronomiske».

Loungens design skal henspeile på den franske eleganse som uttrykkes gjennom lyse og oppløftende farger ispedd flere stilige interiørdetaljer.
Table Gourmet et Show Kitchen (1)

Loungen imponerer med sin plass på hele 550 kvadratmeter. Loungen har også en egen ”Instant Relaxation”-del med hvilestoler og «mini-suiter», detox-bar med et bredt utvalg eksklusive teer, en separat del for ansiktsbehandlinger med to private båser og kosmetologer fra Clarins, to private badstuer og store luksuriøse dusjer.

Instant relaxation (1)

Den gastronomiske opplevelsen har blitt løftet flere hakk. Besøkende kan nyte en middag som på en bedre fransk restaurant i ”La Table Gourmet”. Den har et «åpent» kjøkken hvor gjestene kan se kokkene i full aksjon. Det hele kompletteres med et solid utvalg av viner, Champagner som alle er spesielt utvalgt av Paolo Basso som ble utnevnt til verdens beste sommelier i 2013.

Le Petit Salon

I juli 2018 kommer det flere overraskelser da mer av loungen åpnes opp. Da skal også et kunstverk av Mathieu Lehanneur avdukes.

No comments yet, be the first!

More news

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×