nobu-marbella

Nobu Hotel og restaurant åpner i Marbella i mars

Etter at Nobu Hotel Ibiza Bay åpnet i juni i fjor med brask og bram, har forventningene til Nobu Hotel Marbella vært og er store frem til åpningen i mars måned.

Marbella er et mekka for de velstående og «ville», og vil om knappe to måneder kunne ønske sine første gjester velkommen i hotellet som kun tillater voksne. På hotellet finner man også den berømte Nobu-restauranten som åpner sammen med hotellet.

87834763-h1-nobu_pool-4

Åpningen av hotellet er perfekt timet i forhold til dem som ønsker seg en liten vårtur til varmere strøk. Hotellet blir det foreløpig siste tilskuddet til Nobus imponerende hotellportefølje som er eid av den ikoniske stjernekokken fra Japan, Nobu Matsuhisa og Hollywoodstjernen Robert De Niro. Nobuhotellene utmerker seg med førsteklasses service og et bredt utvalg av fasiliteter.

nobu-marbella-junior-suite

Hotellet er også en medlem av den eksklusive Small Luxury Hotels of the World. Selve hotellet får 81 rom og suiter som alle er dekorert i duse, behagelige toner. Her finnes innslag av treverk og vinduer som strekker seg fra gulv til tak. Og ikke minst er det store, deilige terrasser.

88964172-h1-suite_villa_xv

Selv om alle rommene er fine, toppes det hele av Nobu Suite – dette er en luksusriøs suite med fire soverom, stor stue og spisefasiliteter. Bor du her kan du bestille dine Nobu-favoritter når som helst. Og etter litt mat kan du nyte utendørs jacuzzien på din egen terrasse.

87834811-h1-nobu_room_115-2

Hotellet befinner seg i Plaza Village, som regnes som Marbellas gastronomiske hjerte. Her finnes to Michelin-stjerne restauranter, og den anerkjente La Suite nattklubben. Nobu Hotel Marbella bringer den foreløpig første Nobu-restauranten til Spania.

88729700-h1-la_plaza_by_night_straight

Restauranten ledes med stø hånd av Nobus første kvinnelige kjøkkensjef, Eleni Ioanna Manousou. Menyen vil inneholde Nobus signaturretter som er inspirert av det japanske og sør-amerikanske kjøkkenet.

87834707-h1-nobu_interiors_and_entrance-2

Hotellet har også sin egen private strand. Et flott spa som drives av anerkjente Six Senses er på plass for dem som ønsker litt ekstra velbehag under sitt opphold på hotellet. Et flott hageanlegg er også et deilig sted å vandre i egne tanker.

nobu-marbella-six-senses-spa

Og når solen går ned i den endeløse horisonten sørger hotellets DJ for å skape god stemning.

Hotellet har enda ikke åpnet sitt bestillingssystem, men du kan finne de aller beste prisene på andre hoteller i Marbella ved å klikke her.

Les også:

10 luksushotell som eies av kjendiser

No comments yet, be the first!

More news

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×