Canaves-Oia-Villa-frontpage

Bo i sus og dus på Santorini

Santorini har i løpet av de siste årene etablert seg som en luksusdestinasjon. Et paradis for dem som er på jakt etter de ultimate nytelsene i livet – musserende vin, glitrende blått hav, idylliske hotell og en gjestfrihet i verdensklasse. Alt på den idylliske øya Santorini som er et fantastisk reisemål på sommeren.

Canaves-Oia-Villa-livingroom

Nestesommer kommer et crème de la crème luksushotell til åpne ved Amoudibukten i Oia. Det nye 5-stjerners hotellet blir beliggende rett over den lille fiskelandsbyen Amoudi. Og hotellets navn blir Canaves Oia Epitome som er et søsterhotell til Canaves Oia Hotel. Det loves ubeskjedent, en luksus man aldri har sett tidligere.

Canaves-Oia-Villa-views

I begynnelsen av mai 2018 kommer Epitome til å tilby sine gjester alt det gode i livet med sin særegne arkitektur og helhvite minimalisme. En kombinasjon av naturlige materialer og jordfarger er blandet sammen med moderne design. Hotellet kommer til å ha 24 luksuriøse villaer med gangavstand til Katharos beach.

Hver villa har sin egen private pool og VIP fasiliteter. Familievillaene har to soverom med infitypool med private cabanasog en terrase med plass for mange gjester.

Canaves-Oia-Villa-infinitypool

Du kan nyte lekre greske retter ved solnedgangsbaren eller restauranten. Eller hvorfor ikke spise på rommet. Utsikten er like god overalt. Samtlige villaer har denne utsikten.

Canaves-Oia-Villa-bedroom

Overdådige «hvetbrødsdager suiter» vil være perfekt for nygifte. Men hotellet glemmer helle rikke barnefamiliene og villaene er perfekt for disse gjestene. Det finne sogså et velutstyrt treningssenter, butikk, butlerservice, Champagnefrokost og daglige yago-klasser på hotellet.

No comments yet, be the first!

More news

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×