Denne uken ble det kjent at Qatar Airways vil sette inn fly med deres nyeste business classprodukt, QSuite fra 28.oktober på ruten mellom Stockholm og Doha. Og det vil neppe gå lang tid før disse også kan oppleves på flyvninger til og fra Oslo lufthavn og Doha.

Qatar Airways prisbelønte Business Class-sete Qsuite debuterer på Stockholm-ruten om en drøy måned, og spørsmålet nå er når dette kabinproduktet også blir tilgjengelig fra Norge.

Det unike med QSuite er at det er mulig å lage et privat rom med opp til fire seter. Noe som er en perfekt løsning dersom man reiser flere sammen og kanskje skal arbeide i løpet av flyturen. Det nye produktet byr også på den første dobbeltsengen i Business Class. Qatars nye QSuite flytter dermed normer i bransjen og gir kundene en langt større valgfrihet enn hva de hadde før. Og det uten at man må kjøpe en svært kostbar første klasse billett.

På Oslo-ruten benytter Qatar seg av Boeing 787, men på disse flyene finnes foreløpig ikke produktet. Arlanda-flyvningen skal opereres med Airbus A350-900 som har QSuite-produktet ombord. Det finnes også på deres Boeing 777-300ER.

QSuite_dinner

Har du lyst til å oppleve QSuite kan du jo fly fra Stockholm Arlanda, og da er tidene som følger:

Stockholm til Doha QR172, avgang 21:45, ankomst 05:55 +1 (fra og med 28 oktober 2018)

Doha til Stockholm QR171, avgår 15:35, ankomst 20:05 (fra og med 28 oktober 2018)