Snart kan du følge livet på Avinor Oslo lufthavn i en egen TV-serie. OSL 24-7 heter serien som har premiere på Viasat 4 til våren.

Denne høsten har det vært arbeidet for fullt med å dokumentere livet på Norges hovedflyplass, Oslo lufthavn. Med over 25 millioner reisende i året og ca. 15 000 ansatte er Oslo lufthavn et knutepunkt av internasjonal størrelse.

– Det skjer mye på Oslo lufthavn, og langt mer enn de reisende legger merke til. Det krever et utrolig samspill for å få alt til å fungere, og nå gleder oss veldig til å vise frem flyplassen fra innsiden for TV-seerne hjemme. Vi håper denne TV-serien vil være av stor interesse, blir underholdende og ikke minst vil gi folk et godt innblikk i hva som kreves for å drifte en flyplass 24 timer i døgnet, 365 dager i året, sier lufthavndirektør, Øyvind Hasaas.

Vises på Viasat 4
Serien som skal vises på TV til våren har fått navnet OSL 24-7, og skal vises på Viasat 4. TV-serien vil også være tilgjengelig på strømmetjenesten Viafree. Du møter reisende, bakkemannskaper, tollere, brøytemannskaper, flygeledere, lufthavnbetjenter, narkotikahunder og mye mer.

– Vi har god erfaring med såkalt workplace reality, og Oslo lufthavn er et fantastisk sted å lage en dokumentarserie. Med sine 25 millioner reisende i året kjenner de aller fleste nordmenn denne flyplassen godt, sier programdirektør Andreas Bakka Hjertø i MTG TV.

– Avinor har vært en fantastisk samarbeidspartner i dette prosjektet og gitt oss full tilgang til ansatte og avdelingene på flyplassen. Det setter vi stor pris på, og det er med på å styrke innholdet i serien.

Det er ikke satt noen premieredato, men serien er planlagt til å vises til våren.

– Vi gleder oss til premieren og er helt sikker på at denne serien kommer til å slå godt an blant de norske seerne, avslutter Bakka Hjertø.