Mandarin Oriental har sluppet de første detaljene rundt det som blir deres andre hotell i London. Det blir å finne i flotte Hanover Square i West End.

Hotellet blir beliggende sentralt, og i gåavstand til både Oxford Street og Regent Street. Hotellet får også  den kommende Bond Street Crossrail stasjonen som åpner om kort tid, som nærmeste nabo. Det betyr at hotellgjestene får utmerkede muligheter til å oppdage resten av den innholdsrike metropolen.

Mandarin Oriental Hotel Hyde Park London

Her er et bilde fra søsterhotellet Mandarin Oriental Hotel Hyde Park London

Hotellet er utviklet av Clivedale London og designet av arkitektfirmaet Rogers Stirk Harbour + Partners. Hotellet håper å kunne åpne dørene i 2021.

Det nye boutique-hotellet får kun 590 rom og suiter, men i tillegg 80 private leiligheter over selve hotelldelen.

Hotellet vil by på en «fine-dining-restaurant», en lobby lounge og et stilig barområde med en privat takterrasse hvor man får storslagen utsikt over Mayfair.

Mandarin Oriental Hotel Hyde Park London

Mandarin Oriental Hotel Hyde Park London

Slsterhotellet Mandarin Oriental Hyde Park som vi viser bilde av her ligger Knightsbridge, og er også under oppussing. Til våren er første fase av dette prosjektet ferdig, og det betyr oppgraderte rom, Rosebery coffee lounge og Bar Boulud restauranten som får et mer tidsriktig utseende siden åpningen som var i år 2000.

Finn de beste prisene på Mandarin Oriental Hyde Park i vårt hotellsøk som gir de garantert beste prisene.