Londonhotellet Mandarin Oriental Hyde Park gjennomgår akkurat nå en omfattende renovering, men man har valgt å holde hotellet åpent under denne prosessen, og ved å ta ulike deler av hotellet, blir ikke gjestene forstyrret i særlig grad, men arbeidet tar dog noe mer tid. Nå står 95 rom og suiter ferdig og du kan se de første resultatene her.

I tillegg til rommene, får også hotellets entréområde, resepsjonen og lobbyen en oppfriskning. Man har ønsket å gjøre hele inntrykket lysere og mer immøtekommende i den delen av hotellet som gjestene først møter. Også hotellets fasade har fått en liten oppfriskning.

mandarin-oriental-hyde-park-1

Det er interiørarkitekten Joyce Wang som står bak det hele. Man har arbeidet med tydelige art deco-detaljer som oser av 20-tallsdesign men også tatt hensyn til hotellets lange historie og edwardianske arv – hotellet åpnet for øvrig allerede i 1902.

mandarin-oriental-hyde-park-2

De nye rommene er gjennomgående langt lysere og har alle fått litt unik innredning. En del har hyggelige alkover. veggene er kledd med panel og man benytter mye speil for å lyse opp de delene av rommene som ellers ville vært mørke. Utsikten du får fra rommet er enten ut mot byen og den eksklusive bydelen Knightsbridge eller ned til hotellets hyggelige parklignende bakgård.

mandarin-oriental-hyde-park-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sengene har fått luksuriøse sengegavler i lær og selv skrivebordene har skrivematter i lær. Tykke tepper kompletterer det hele. Garderobene har blitt «blåst opp» til sjenerøs størrelse og samtlige rom har dessuten blitt utstyrt med musikkanlegg fra Bower and Wilkins. Det finnes også en Nespressomaskin og en putemeny, så hver gjest kan velge akkurat den puten man liker best.

global-molon-renovation

Suitene har store inngangspartier, og her får du ikke bare et stort soverom med tilhørende walk-in-closet men også en stue med en behagelig sofa og tilhørende lenestoler. I taket henger en imponerende lampe laget av pent snekret eik. Baderommene er i marmor og er utrustet med både dusj og badekar.

mandarin-oriental-hyde-park-4

Knightsbridge-suitene har dessuten et eget lite bibliotek med bøker fra forleggeren Heywood Hill.

london-2015-hotel-exterior

Neste del av renoveringen kommer til å omfatte de rommene som har utsikt til Hyde Park. Det kommer også to nye eksklusive penthousesuiter som vil få store altaner.

Se flere bilder og bestill et rom på hotellet her