Hyatt med ny luksus i Abu Dhabi.  

Det svært luksuriøse Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel & Residence Emirates Pearl kombinerer et oppsiktsvekkende design, arkitektur med en svært sentral beliggenhet i hovedstaden.Her er shopping, restauranter og kulturelle opplevelser i verdensklasse rett i nærheten.

Dette er kjedens andre hotell i landet, og er et verdig tilskudd til kjedens utvalg i Mellomøsten. Det første hotellet som åpnet i De Forente Arabiske Emirater var Grand Hyatt Dubai.

Grand-Hyatt-AD-2-e1527843757316

For øyeblikket har hotellet et begrenset utvalg hva gjelder rom og muligheter til å få seg en matbit siden hotellet ikke er helt ferdigstilt. Andre fasiliteter, slik somGrand Club, forventes å være tilgjengelig for gjester senere i år.

Hotellet er en 35 minutters kjøretur fra Abu Dhabis internasjonale flyplass og Louvre Abu Dhabi. Hotellet befinner seg langs den den sjarmerende Corniche, med sine strandpromenader og storslagne utsikt over byen.

Hotellet har 332 rom og 36 luksuriøse med et modig design. Det finnes også 60 fullt utrustede leiligheter med ett eller to soverom.

cq5dam.thumbnail.744.415 (3)

For dem som bor i en suite eller på Club-etasjen, tilbys ytterligere eksklusivitet i 26ende etasje hvor Grand Club Lounge befinner seg. Herfra har man også flott utsikt over byens skyline og den glitrende persiske viken.

Hotellet har en rekke barer og restauranter. Eksempelvis Verso, en autentisk italiensk Trattoria, og den elegante Pearl Lounge hvor gjestene kan nyte noe godt å spise eller kanskje en klassisk Afternoon Tea.

Det finnes også fleksible konferanse og møterom. I alt 4.700 kvadratmeter er tilgjengelig. I tillegg finnes et 50 meter langt svømmebasseng og rommelige terasser. For SPA-entusiastene finnes det flotte Lum´s SPA.

Finn de beste prisene på et hotellrom i Abu Dhabi i vårt unike hotellsøk som gir deg det beste utvalget og laveste prisene.