Lufthansa wifi A320

Lufthansa med wifi på kortere flygninger

Passasjerer som flyr kortdistanse med Lufthansa og Austrian Airlines vil om kort kunne være online i lufta.

Internett ombord på fly er på ingen måte nytt, se bare på Norwegian som har tilbudt dette i flere år – også på sine kortere flygninger. En rekke selskap tilbyr wifi ombord på sine langflygninger. Vi i BusinessClass redaksjonen hadde vår første erfaring med dette ombord på en SAS-flyvning mellom København og Tokyo for over 10 år siden. Det fungerte, men hastigheten var lite å skryte av. I løpet av de siste årene har også nettvanene endret seg og behovet for wifi med nok kapasitet er svært viktig i en tid hvor folk benytter ulike strømmingstjenester etc.

Etter at Lufthansa fikk tommelen opp for å tilby wifi ombord av European Aviation Safety Agency i fjor sommer, har selskapet startet med testing av dette på utvalgte ruter operert av både Lufthansa og Austrian Airlines.

Lufthansa er nå i gang med arbeidet med å utstyre sine Airbus A320-fly med wifi, og dette arbeidet ventes ferdigstilt i midten av neste år. Austrians 31 fly som skal utstyres med samme teknologi ventes å være ferdig før utgangen av april i år.

Lanseringen av det nye tilbudet ventes å være i løpet av første kvartal i år, og passasjerne vil vil kunne velge med 3 ulike tilbud – FlyNet Message med en pris på 3 euro, som kun gir tilgang til nedlasting av mail. Med FlyNet Surf som koster 7 euro, har man flere surfemuligheter, og så er det «topp produktet» FlyNet Stream som koster 12 euro som gjør det mulig å benytte strømmetjenester i lufta.

 

Les mer om: Austrian, Lufthansa, Tyskland

No comments yet, be the first!

More news

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×