Lufthansa åpnet nylig en ny lounge på Milanos Malpensa flyplass. I loungen finnes en rekke unike kulinariske delikatesser fra nærområdet.

Passasjerer som flyr fra den nord italienske flyplassen vil nå kunne nyte typiske milanesiske kulinariske delikatesser slik som aperitivo, fersk pasta, og barista-laget espresso i den nye Terminal 1A lounge.

498597

Loungen er av go størrelse med sine i alt 550 m2. Designet er den kommende Lufthansa lounge standarden som blir å finne fremover. Loungen har plass for i alt 117 gjester, og tanken med loungeutformingen er at samtlige gjester skal føle at de får mer plass og privatliv og følgelig et mest mulig avslappet loungebesøk. Her skal man både kunne slappe av og få den jobben man måtte ha med seg gjort. Lufthansas mål med det nye designet har vært å skape en atmosfære som minner mest mulig om en stue i et privat hjem.

Loungen inneholder en rekke romdelere og spennende lyskonsept som gjør man får ulik belysning i de ulike sonene. Det er vinduer som strekker seg fra gulv til tak og sørger for et flott utsyn mot oppstillingsplassen og rullebanen.

498596

Loungens høydepunkt er «kjøkkenet» hvor gjestene kan få fersklaget mat «made in Italy». En egen barista er også på plass og sørger for nybryggete kaffespesialiteter og italienske aperitifer slik som Campari, Martini og Aperol. Disse serveres sammen med ulik fingermat.