United Club Lounge, London Heathrow Terminal 2

United Club Lounge, London Heathrow (LHR), Terminal 2

Inntrykk

Uniteds lounge i den nye Star Alliance-terminalen på London Heathrow, terminal 2, var den første loungen som åpnet da United Airlines ble premiereflyselskap i den nye terminalen. Og en reell forbedring har det blitt for Uniteds reisende, både fra den ganske mørke Star Alliance-loungen som har vært benyttet de siste årene terminal 1 og Uniteds egen Red Carpet Club som fantes i terminal 3 frem til år 2008, som var svært sliten.

Den nye loungen ligger i satellitterminalbygningen i terminal 2, den bygning som vanligvis kalles T2B. Bygningen nås via en lang underjordisk gang fra hovedbygningen, T2A, hvor også innsjekkingen ligger. Det er mulig å gå frem og tilbake mellom de to bygningene uten å måtte fremvise reisedokumenter eller passere gjennom sikkerhetskontrollen. Loungene ligger en etasje over transitthallen og nås via heis eller trapper.

Loungen har både en businessdel (United Club), som finnes bak rersepsjonen, og en førsteklassedel (United Global First Lounge), med inngang midt i mot resepsjonsdisken. Det er samme resepsjonsdisk for begge loungene. United Club-loungener tilgjengelig for reisende med United Airlines eller Star Alliance i business class eller alternativt har et Star Alliance gullkort. Det finnes også en avtale med Priority Pass.

Totalt opptar begge loungene 2043 kvadratmeter hvorav businessloungen har plass for 280 gjester. Interiøret er lyst takket være store panoramavinduer som slipper inn mye naturlig lyss og dessuten gir flott utsikt mot oppstillingsplassen. Innredningen er ganske elegant og litt luksusaktig med et tre, spotlighter og pyntegjenstander og farget glass som skjermer av mot de ulike seksjonene. Veggene er pyntet med motiver med kunst med flyhistorisk tema.

Mat og drikke

Utvalget av mat og drikke er betydelig bedre enn hva som normalt sett tilbys i  Uniteds lounger. I et separat rom, rundt hjørnet til venstre etter inngangen, finnes en stor selvbetjent buffet med varm mat. ved testbesøket fantes eksempelvis suppe, engelsk pai, pasta med tomatsaus, thailandsk chicken curry med ris samt ristet potet med grønnsaker fra en stor salatbuffet. Ved et annet bord ved siden av fantes brød med pålegg og ulike oster, ferdig påsmurte smørbrød, wraps, fruktsalat, samt smådesserter.

For alkoholholdige drikker begir man seg til den bemannade baren midt i loungen, for øvrig den lengste på hele flyplassen med sitteplasser for 25 gjester. Her kan man bestille vin, Champagne, øl og cocktails fra en bartender, samtlige finnes beskrevet i en cocktailliste på bardisken.

Det finnes to hvite viner, to røde viner, en rosévin, syv ulike ølsorter (en blanding mellom engelske, amerikanske og internasjonale ølsorter) samt en Champagne og en prosecco. Tre signaturcocktails finnes også å bestille – Rhapsody in Blue, California Treat og Cosmopolitan. All drikke inngår in i loungebesøket og det er følgelig ikke noe ekstra man må betale for.

Alkoholfrie drikker som juice, mineralvann, vann, kaffe og te finnes for selvservering i buffétrummet.

Fasiliteter

For den som ønsker å jobbe har loungen har gratis trådløst internett og syv telefonbåser og det finnes en rekke strømuttak som dekker både brittiske og amerikanske kontakter. Ønsker man å koble av finnes aviser og magasiner samt en TV-lounge. Det finnes også åtte dusjrom som deles med førsteklasseloungen.

Sammendrag

En riktig imponerende lounge av et flyselskap som ikke er kjent for sine lounger. Stort utvalg av mat, en svært hyggelig bemannet bar og en pen og moderne innredning. Den eneste ulempen er at det størrelsen til tross, kan bli ganske trangt når mange avganger avgår ved samme tid på formiddagen.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×