Singapore Airlines Silverkris Lounge, London Heathrow, Terminal 2

Singapore Airlines SilverKris Lounge, London Heathrow (LHR), Terminal 2

Inntrykk

Singapore Airlines nye lounger på London Heathrow åpnet i midten av april 2015, nesten syv måneder etter Singapore Airlines flyttet til den nye Star Alliance-terminalen terminal 2 på Heathrow. Den nye loungen ligger i satellitpiren T2B i nærheten av gate 36 og deler trapp og heis med Air Canadas lounge. Etter den lange rulletrappen opp til T2B går man til venstre, loungen er tydelig skiltet.

Loungen er oppdelt i en førsteklassedel til venstre for resepsjonen og en businessclassdel til høyre for resepsjonen, totalt har loungen plass for 208 gjester hvorav 50 i førsteklassedelen. Adgang til businessloungen gis til reisende som reiser med Singapore Airlines eller Star Alliance i business class fra terminal 2 eller har et Star Alliance gullkort.

Den nye loungen har Singapore Airlines nye loungedesign som designbyrået ONG & ONG fra Singapore står bak. London er den tredje loungen som får det nye designen etter Sydney og Hong Kong. Etterhvert skal samtlige lounger i Singapore Airlines rutenett ha det nye designet.

Loungen består av flere ulike seksjoner. Rett etter resepsjonen finnes et eget rom som ligger helt avskilt fra resten av loungen. Her finnes stoler, bord og arbeidsplasser og tanken er man her skal kunne jobbe uten å forstyrre eller forstyrres av andre. Rommet har også en mindre drikkestasjon med kaffemaskin og det finnes et stort skrivebord som Singapore Airlines selv kan benytte som servicedisk. Tanken er at rommet skal kunne benyttes som showroom for å vise frem nye produkter eller den nyeste maten og drikke ombord.

I motsatt retning fra loungens showroom følger man en lang korridor til hovedloungen. Direkte til venstre finnes restaurantdelen med selvbetjent buffet og sitteplasser samt den bemannende baren. Deretter kommer man til hovedloungen som har flere ulike sitteområder med ulike stoler, hvilestoler og soffaer. Her finnes også Singapore Airlines signaturstol med den høye seteryggen samt de gråsvarte arbeidsmodulene man kan jobbe ved.

Mat og drikke

I restaurantdelen finnes en stor sselvbetjent buffet, endel større enn den som fantes i loungen i terminal 3 og dessuten med et betydlig større utvalg. Her finnes både varme og kalde retter som varier avhengig av tid på døgnet med frokostmat på morgen/formiddag og middagsmat på ettermiddag/kveld.

Alkoholfrie drikker, kaffe og te finnes selvbetjent, all annen drikke bestiller man ved den bemannede baren og der finnes Champagne, øl og vin samt en rekke ulike spritsorter og cocktails. Disse er inkludert i loungebesøket. Også utvalget av drikke er større enn i den gamle loungen.

I tillegg til buffeten og baren i restaurantseksjonen finnes også en drikkestasjon lengst inn i loungen samt en mindre buffét og drikkestasjon i loungens showroom ved siden av resepsjonen.

Fasiliteter

Dusjer og toaletter finnes i loungen og det finnes også et dusjrom spesielt tilpasset bevegelseshemmede.

Trådløst internett finnes i hele loungen samt europeiske og asiatiske aviser og magasiner. For passasjerer med barn finnes også et lite lekehjørne med TV og leketøy.

Sammendrag

Stor og luftig lounge med et elegant interiør. Et ordentlig løft sammenlignet med den gamle loungen i terminal 3. Også utvalget av mat og drikke har blitt både større og bedre.

9
Most popular / latest

 1. Cristoffer Cedergren
  ChabbeT

  SAS brukar oftast avgå från terminal 2A, Silverkris United samt Air Camada loungerna ligger i 2B (ca 10-15 mins gångväg) från SAS gaterna

  Det tar 7 min. Det har ju forumets forskningsavdelning testat sig fram till 😀

 2. Per N

  7 minuter dit, 13 minuter tillbaks vilket ger 10 minuter i snitt 🙂

 3. ChabbeT
  Lord Brett Sinclair

  Ska besöka nu på fredag! Var brukar SAS avgå ifrån i förhållande till Loungen?

  SAS brukar oftast avgå från terminal 2A, Silverkris United samt Air Camada loungerna ligger i 2B (ca 10-15 mins gångväg) från SAS gaterna

 4. ChabbeT
  Erik M

  Så var är bästa käket i 2A då?

  Kalvfärs biffarna i Lufthansa Senator brukar vara ok, med pastan. Plaza premium hade nån fisk senast jag var där som var hyffsad

 5. Erik M

  Så var är bästa käket i 2A då?

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×