Singapore Airlines Silverkris Lounge, Hong Kong

Singapore Airlines Silverkris Lounge, Hong Kong International (HKG)

Inntrykk

Singapore Airlines loungen ble renovert rundt år 2009, og er en  sammenslåing av den gamle business loungen og første klasse loungen. Resultatet er en betydelig større lounge med en ganske moderne og elegant innredning, de gamle loungene var ganske slitte. Likevel kjennes loungen noe mørk ettersom den helt mangler vinduer og naturlig lys.

Da første klasse loungen nå har forsvunnet har man erstattet den med et separert rom som er reservert for «Suites, første klasse passasjerer og Solitaire PPS Club medlemmer». Det er likevel ingen som sjekker hvem som går inn i rommet, og det så ikke ikke ut til å finnes noe ekstra i rommet som ikke finnes i den andre loungen.

Mat og drikke

Bra utvalg av mat og drikke. I den store selvbetjeningsbuffén finnes varm mat, varm snacks, flere typer av smørbrød, salat og fersk frukt. Det finnes til og med en fryser med Häagen Dazs is.

Alkoholfrie drikker finnes ved buffén, men de fleste andre drikker finnes ved et separat barhjørne i en annen del av loungen. Der finnes øl, vin og flere ulika spritsorter samt ett bra utvalg av alkoholfrie drikker, kaffe og te.

Fasiliteter

Gratis trådløst internett samt flere internett PC´er med gratis internett. Flere TV-apparater i loungen og greit utvalg av aviser og blader.

Resepsjonen kan hjelpe til med diverse service som ombookinger og setereservasjoner.

Sammendrag

En ganske mørk lounge som ikke har noen naturlig lys, men med en stilig og elegant interiør og et godt utvalg av mat og drikke.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×