Sheremetyevo Classic First Class Lounge Moskva SVO

Sheremetyevo Classic First Class Lounge, Moskva Sheremetyevo (SVO), Terminal F

Inntrykk

Classic loungen er en av de opprinnelige loungerne som fantes når terminal F var den eneste utenlandsterminalen på Sheremetyevo og da het SVO-2. At loungen har eksistert lenge synes på innredningen. Reiser man med Aeroflot og har god tid er det bedre å benytte noen av de nye loungerne i terminal D. De er både er større og har bedre og mer moderne fasiliteter.

Loungen er relativt liten og kan bli ganske full under perioder med mye trafikk. Innredningen går i hvitt og beige med store behagelige sofaer og lenestoler. I den innerste delen av loungen finnes ytterligere sofaer og lenestoler i mørkere farger.

Vær oppmerksom på at du trenger en invitasjon til denne lounge hvis du reiser med en business class billett eller gullkort. Hvis du er i transitt, kan du få en invitasjon fra transferdisken i Terminal F.

Mat og drikke

Bemannet bardisk der man kan bestille vin og alkoholholdige drikker. Øl, kaffe, te, forfriskninger og juice finnes for selvbetjening. Enklere snacks og smørbrød, paier, forskjellige kaker og bakst.

Fasiliteter

Gratis trådløst internett finnes over hele flyplassen. Noe utvalg av russiske og internasjonale aviser.

Boardingopprop høres i loungen for relevante flyvninger.

Sammendrag

En lounge med et interiør som føles som om det kommer fra en helt annen tid. Akseptabelt utvalg av mat og drikke. Ellers rent og godt vedlikeholdt, ingenting å klage på.

2
Most popular / latest

  1. pep

    Jeg elsker denne lounge der giver mindelser fra zar-tiden. Der er endda et stort, imponerende badeværelse i "guld" (messing?). Man kan også bestille varme retter via et menukort for en beskeden merpris.

  2. pep

    Jeg elsker denne lounge der giver mindelser fra zar-tiden. Du har vist overset, at der er et stort, imponerende badeværelse i "guld" (messing?). Man kan også bestille varme retter via et menukort for en beskeden merpris.

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×