SAS Lounge, Oslo Gardermoen, innenriks

SAS Lounge, Oslo Gardermoen (OSL), Innenriks

Inntrykk

Den nye innenriksloungen ligger til forskjell fra utenriksloungen et stykke ut på innenrikspiren. Den befinner seg rett ved gate 15 og har adkomst via to trapper. Loungen er på 300 kvadratmeter med i alt 112 sitteplasser og består av et stort rom som fungerer som hovedlounge samt et separat avlangt rom med sittegrupper og arbeidsplasser som går parallellt med ankomstkorridoren.

Loungen bygger på SAS nye loungekonsept hvor designet er oppbygd omkring ulike tempo. Tanken med loungen er at det skal være en hyggelig plass hvor man kan stresse ned, koble av og få mulighet til å arbeide. Fokuset har vært å skape noe behagelig fremfor å skape noe luksuriøst. Akkurat som i Stockholm på samme måte som i innenrikesloungener det automatisk ankomstsystem til loungen.

Reisende i SAS Plus og Eurobonusmedlemmer med Gull eller Diamondkort har adgang til loungen.

Mat og drikke

I loungen finnes det enklere drikker og diverse snacks. Smoothies finnes på morgenen og resten av dagen vil blant annet frukt, kaker og småsnacks være å finne. «Hurtignudler» finnes også slik at man ved hjelp av litt varmt vann kan få seg et lite måltid. Loungen savner nemlig et ordentlig kjøkken hvilke naturligvis begrenser muligheten til å servere ordentlig mat.

Drikkeutvalget består av mineralvann, juice, diverse kaffevarianter og te. I selvbetjeningsdisken finnes også øl og vin.

Fasiliteter

Loungen tilbyr trådløst internett med et standardutvalg av de største norske avisene og en rekek magasiner fra en bokhylle rett etter inngangen. Det finnes også en stor TV med litt annerledes avrundet design som gjør at man kan se TV´n fra en stor del av loungen.

Toaletter finns rett utenfor loungen.

Sammendrag

Dette er en innenrikslounge og kan ikke sammenlignes med eksempelvis en gullounge på en større hubb. Men loungen er lys, fresh og er i SAS´ nye loungedesign. Den gjør seg veldig bra i innenrikspiren med stort lysinnslipp og vinduer i alle retninger. I loungen er det en trivelig atmosfære og det er definitivt et behagelig sted å bruke en time.

Tilbudet av mat er enkelt, men at det finnes både øl og vin er positivt.

1
Most popular / latest

 1. Rune1958

  Utrolig positivt tilbud, men:
  Den er dessverre nesten alltid overfylt.
  Den ligger for lang unna sikkerhetskontrollen .
  Som nevnt er tilbudet av mat svært begrenset. Hyggelig betjening kompenserer mye

  Det ryktes vel at SAS jobber med en bedre løsning. Vi ser frem til det.

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×