Matina Lounge, Seoul Incheon, West

Matina Lounge West Seoul Incheon International (ICN), Main Terminal

Inntrykk

Matina Lounge er navnet på tredjepartslounger som finnes på Seoul Incheon. Loungene er egentlig ingen flyplasslounger men snarere en del av de transitthotellene som finnes på flyplassen. Man har også restaurantseksjon med buffet, bord og stoler som fungrer som lounge. Adgang gis mot betaling ved resepsjonen eller med eksempelvis Priority Pass.

Det finnes to Matina Lounger beliggende i hovedterminalen, i East Wing og West Wing. Den i West Wing ligger på en balkong over transithallen i nærheten av gate 43. For å finne dit følger man skiltingen med «Transit Hotel» og tar rulletrappen en etasje opp.

Loungen er ganske lys med utsikt mot transithallen gjennom store panoramavinduer. Interiøret går i hvitt med stoler, bord og buffet i grønne og brune farger.

Mat og drikke

I selvbetjeningsbuffeten finnes enklere varm mat og kald mat som varier på tiden på døgnet. FRokostretter er på plass om morgenen som et eksempel. Det finnes også fersk frukt, grønnsaker, kaker og ulike bakeverk.

I en kjøle finnes mineralvann og juice og det finnes et enklere utvalg av alkoholholdige drikker som øl og vin.

Fasiliteter

Toaletter finnes i direkte forbindelse med loungen. Transithotellet tilbyr også dusjer og hvilerom, men dette inngår ikke i et vanlig loungebesøk, men kan kjøpes i resepsjonen.

Sammendrag

En enkel lounge koblet til transithotellet. Loungen tilbyr ingen unike fasiliteter men derimot et helt ok utvalg av mat til å være en tredjepartslounge.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×