Malmö Aviation Lounge, Göteborg Landvetter

Malmö Aviation Lounge, Göteborg Landvetter (GOT)

Inntrykk

I midten av mai 2015 åpnet Malmö Aviation sin nye lounge på Gøteborg Landvetter flyplass. Etter å ha drevet en Express Lounge i innenriksavgangshallen har den nye loungen nå flyttet til transithallen og blitt en riktig lounge med ny innredning, design og fasiliteter.

Den nye loungen ligger mellom gate 15 og 16, hvilket har fordelen at sikkerhetskontrollen allerede er passert når man kommer til loungen. Malmø Aviation har dessuten prioritet på gate 16 som man til og med ser fra loungen. Adgang til loungen gis til passasjerer med Malmø Aviation Gullkort, Malmø Aviation Full Flex-billett samt Priority Pass og Diners Club.

Loungen er drøyt 100 kvadratmeter stor og har et helt nytt design som designbyrået Grow står bak. Her finnes møbler fra Gärsnäs. Tanken har vært å dele inn loungen i ulike seksjoner basert på hva man vil gjøre i loungen, noe som begynner å bli vanlig i flyplkasslounger. Etter resepsjonen finnes stuen, svært hyggelig innredet med hvilestoler, bord, TV-apparater, samt to store bokhyller med aviser, bøker og pyntegjenstander.

Lengst inn i loungen finner man spiserommet med bord og stoler hvor man kan spise ordentlig. Stolene og soffaene går hovedsaklig i grått og de er pyntet med puter og pledd i fine farger. Lyset består av spesielle lykter som henger ned i remmer. For øvrig er rommet noe kjølig – det hadde gjort seg men noe på veggene.

Mat og drikke

Midt i mot ”stuen” finnes buffethjørnet med kaffemaskin, drikker og snacks. Ved testbesøket var loungen helt ny og det var ennå ikke klart hvordan det endelige utvalget av mat og drikke skulle se ut. Klart er det dog at det kommer til å være fokus på drikke og noe å bite i. Som et supplement  til frokosten og det som serveres ombord. Det vil også være lokalprodusert mat i loungen, både for å tenke på miljøet og som en liten gimmick.

Ved testbesøket fantes blant annet pølse med tilbehør, oliven, frukt, karameller etc.

Fasiliteter

I loungen tilbys også gratis trådløst internett og dagsaviser i et stativ ved resepsjonen. Det er også raust med strømuttak. Og lengst inn i loungen finnes et toalett.

Sammendrag

Et stort løft for Aviation. Stuen er svært hjemmekoselig med et stilig design. Derimot kunne man med fordel gjort spiseavdelingen enda triveligere. Loungen kan ikke sammenlignes med noen av de store internasjonale loungene i verden men den har sin funksjon som innenrikslounge med mange dagpendlere blant gjestene.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×