Lufthansa Senator Lounge, Washington Dulles

Lufthansa Senator Lounge, Washington (DC) Dulles International (IAD)

Inntrykk

Lufthansa driver en egen lounge på Washington Dulles som er beliggende i B-piren rett ovenfor gate B50. Loungen benyttes av de fleste europeiske flyselskap innen Star Alliance som trafikkerer Washington hvilket inkluderer eksempelvis Lufthansa, Austrian, Brussels Airlines og SAS.

Loungen er oppdelt i en Senatorer for gullkortinnhavere som ligger i overetasjen til venstre etter resepsjonen og en businessdel som ligger på det nedre nivået og som nås via en trapp rett ovenfor resepsjonsdisken.

Senatorloungen har Lufthansas traditionelle loungedesign med svarta hvilestoler og vite avlande lamper. Loungen er helt avlång med utsikt mot rullebanen gjennom store panoramavinduer hvilket også gjør loungen ganske lys. I de fleste tillfeller benyttes gatene i nærheten av loungen av flyselskap i Lufthansagruppen hvilket også gjør gangavstanden kort ved boarding.

Rett til høyre etter inngangen finnes en separat seksjon for passasjerer i første klasse. Denne har ingen spesielle fasiliteter men garanterer sitteplass og en litt roligere atmosfære sammenlignet med resten av loungen som kan bli ganske så full på kveldene med flere avganger til Europa.

Mat og drikke

I buffetområdet serveres ordentlig mat, fremfor alt på kvelden da det finnes gode muligheter til å spise ordentlig i loungen og i stdet hoppe over middagen på flyet. Under testbesøket fantes påsmurte smørbrød, salatbuffet og en varm middagsbuffet  med lammecarre, potetgrateng og brokkolipai. Til dessert fantes to valg med gresskarkake og Apfelstrudel.

Det merkelige er dog at delstaten ikke tillater selvbetjening av alkoholholdige drikkevarer noe som betyr at det er en bemannet bar midt i loungen. Det er egentlig ikke noe stort problem, alt er fortsatt gratis og en bartender er på plass. Her finnes et rikt utvalt av alkoholholdige drikkevarer, eksempelvis tre røde viner, fire ølsorter samt en rekke brennevinsvarianter. Kaffe, te, juice og mineralvann finnes selvbetjent ved buffeten.

Fasiliteter

Dusjer og toaletter finnes i loungen. For dem som ønsker å jobbe finnes gratis trådløst internett via T-Mobile. Standardutvalg av aviser finnes sammen med flere TV´er.

Sammendrag

En helt okay lounge, speciellt med et utmerket utvalg av mat og drikke. Det største problemet ligger i loungens størrelse, den er ganske enkelt for liten for å håndtere alle kveldsavgangene mellom 17 og 20.

4
Most popular / latest

 1. Norfindir

  Selvservering er best. Det som er dumt med t-mobile er at netflix ikke fungerer på det.

 2. Lallarn

  Jadå, då det är en bartender så måste man fråga om allt (ingen självservering).

 3. jumbooze
  Lallarn

  De serverade heller ingen champagne när jag var där. Men maten var riktigt bra!

  Frågade du efter Champagne? I vissa SEN lounges har de det goda "bakom disken"…

 4. Lallarn

  De serverade heller ingen champagne när jag var där. Men maten var riktigt bra!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×