Lufthansa Senator Lounge, Dubai

Lufthansa Senator Lounge, Dubai International (DXB)

Inntrykk

Lufthansa driver en egen lounge i Dubai, dog utelukkende en Senatorlounge for passasjerer som har et Star Alliance gullkort eller reiser på første klasse med Lufthansa, Swiss, Austrian eller et annet selskap i Star Alliance. Passasjerer som reiser i business class uten gullkort henvises til en tredjepartslounge.

Senatorloungen i Dubai er ganske liten med plass for maksimalt 60 passasjerer og kan blir ganske full i forkant av nattavgangene til Europa. Loungen ligger i terminal 1, ved siden av gate C26.

Loungen ble totalrenovert og gjenåpnet høsten 2011 da Lufthansas nye loungedesign kom på plass. Et ganske elegant design med en moderne og stilfull innredning med lyse farger med stoler og hvilestoler i beige og lysebrune farger. I følge Lufthansas loungeansvarlig har Lufthansa bevisst valgt fargene og designet for å skape en mykere atmosfære. Tidligere gikk stolene i sort hvilket ga loungen et ganske mørkt inntrykk. En av veggene i loungen har dessuten blitt prydet med en lysvegg forestillende en Lufthansa Airbus A380.

Mat og drikke

Utvalget av mat og drikke er fullt akseptabelt for en så liten lounge med flere typer smørbrød, enklere varm mat, snacks og godsaker. Dessuten finnes et fullt drikkeutvalg med øl, vin, flera spritsorter, alkoholfrie drikker, te og en avansert kaffemaskin.

Vid selvbetjeningsbuffeten finnes en liten restaurantdel med barbord og barstoler.

 

Fasiliteter

Gratis trådløst internett finnes i loungen med passord som fåes i resepsjonen. Det finnes lokale og internasjonale aviser og magasiner i et stativ. Toaletter finnes lengst inn i loungen.

Sammendrag

Ganske liten lounge men med stilig inredning med et fullt akseptabelt utvalg av mat og drikke med tanke på størrelsen. Men det blir trangt sent på kvelden med alle nattavganger til Europa.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×