Icare Lounge Paris CDG Terminal 1

Icare Lounge, Paris Charles De Gaulle (CDG), Terminal 1

Inntrykk

Icare Lounge er det eneste tredjepartsloungen i Terminal 1 som er tilgjengelig for passasjerer med ulike kredittkort og loungekort. Loungen er også brukt av en rekke flyselskap som ikke har sin egen lounge på flyplassen, og det er også mulighet til å kjøpe adgang.

Loungen ligger i den ikke -Schengenområdet i 11. etasje og tilgjengelig med heiser som ligger i midten av transitthallen. Hvis du reiser til en Schengen- destinasjon, for eksempel med SAS til Skandinavia, vil du da trenge en invitasjon til loungen som man kan få i informasjonsskranken. Da testbesøket ble gjort fungerte det også uten invitasjon ved å passere den vanlige passkontrollen og vise et EU-pass, boarding pass og gyldig Priority Pass.

Uansett reisemål bør man sette av god tid til å komme seg til og fra loungen fordi man alltid må gjennom en sikkerhetskontroll etter loungebesøket før man kommer til gaten. Hvis du reiser til en Schengendestinasjon bør man i tillegg først passere passkontrollen, for så å komme tilbake til Schengen- avgangshallen. Det er praktisk å besøke loungen når du reiser fra Terminal 2A-G med samme prosess, men man bør da ha god tid før avreise for at det skal være meningsfylt.

Loungen er svært liten med plass til maksimalt 30 besøkende, og har et gammelt og ganske mørkt interiør. Sofaer og stoler er ganske behagelige og er i brunt skinn. De ansatte er stort sett vennlige og hjelpsomme og prøver å holde styr på aktuelle avganger og eventuelle forsinkelser.

Mat og drikke

Til venstre etter inngangen er det en bemannet bar med et ganske godt utvalg av alkoholholdige drikkevarer, inkludert gratis champagne, vin og brennevin. I et eget rom er det øl, alkoholfrie alternativer, te og kaffemaskin.

Utvalget av mat er begrenset til chips, nøtter, muffins, croissanter og kjeks med ost.

Fasiliteter

Gratis trådløst internett og et lite utvalg av aviser og blader. Det er også to Internett-PCer. Toaletter er utenfor loungen.

Sammendrag

En svært liten lounge med en mørke og gamle møbler. Men tommelen opp for meget vennlig personale og gratis champagne.

4
Most popular / latest

 1. JAB

  Sliten og meget liten lounge. Ikke verdt et besøk. Den er overfylt spesielt når La Compagnie har sine flyvninger ettersom et helt fly har adgang til en så liten lounge. Toalett finnes utenfor. Matuvalget er magert, men ok utvalg av drikke.

 2. Jockezona

  Bra recension som vanligt.

  Om man landar på 2G så åker man alltså tåget till terminal 1, om jag förstod det rätt?
  Sen efter besöket om man ska till 2E för vidare resa till JFK är det tåget från terminal 1?

 3. abobo

  Jag måste tillägga att champagnen som påbjuds är rätt så dyr, Ruinart. Kostar ca 50 euro i Finland. En gång insåg de att det fanns för få bubblor så de öppnade en ny flaska för mej. Annors, som beskrivet i inledningen, är det inte mycket att äta. Så, drick ett eller två glas dyr champagne och flytta över till LH/SK lounge

 4. abobo

  Jag måste tillägga att champagnen som påbjuds är rätt så dyr, Ruinart. Kostar ca 50 euro i Finland. En gång insåg de att det fanns för få bubblor så de öppnade en ny flaska för mej. Annors, som beskrivet i inledningen, är det inte mycket att äta. Så, drick ett eller två glas dyr champagne och flytta över till LH/SK lounge.
  Inbjudan kan fås för Diners Club kort.

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×