Cathay Pacific The Cabin Lounge, Hong Kong

Cathay Pacific The Cabin Lounge, Hong Kong International (HKG)

Inntrykk

En av de nyeste loungen til  Cathay Pacific ligger i Hong Kong og er kalt The Cabin. Den ligger i kjelleren i transitthallen med en diskret inngang som mange sannsynligvis ikke engang legger merke til. Det er en stilfull lounge med en moderne innredning. Overraskende stort med tanke på den diskrete inngangen og helt avlang vinduer mot den østlige delen av platen.

Mat og drikke

Loungen har et helsetema med en helsebar hvor du kan få drikker juice og andre sunne valg. I «The Deli» er en selvbetjeningsbuffé med kjøttpålegg og ulike typer varm mat. Det finnes også en tradisjonell bar hvor du kan bestille øl og vin, samt kaffe, te, drinker og cocktails.

Fasiliteter

Datamaskiner med internett er i «The IT Zone» og trådløst internett er tilgjengelig i hele loungen. I loungen er det også internasjonale aviser og magasiner, flere TVer, dusjer, toaletter, og en serviceskranke i resepsjonen.

Sammendrag

En stilig og fin lounge med en moderne innredning, flott utsikt og et spennende utvalg av mat og drikkevarer med et helsetema.

1
Most popular / latest

  1. theeagle

    Skulle fler lounger vara som The Cabin skulle jag få åka på fler milagerun. Sambon gillade loungen skarpt och påpekar att alla lounger borde vara som denna….

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×