Cathay Pacific The Bridge Lounge, Hong Kong

Cathay Pacific The Bridge Lounge, Hong Kong International (HKG)

Inntrykk

Cathay Pacifics nyeste lounge i Hong Kong åpnet i oktober 2013 og ligger akkurat ved det punktet hvor de to vingene går sammen i den Y-formede terminalen. Etter «The Wing», «The Pier» og «The Cabin» har denne lounge fått navnet «The Bridge».  Loungen er vanskelig å gå forbi, etter rulletrappen fra transferområdet West og terminaltoget ligger loungen rett foran rulletrappen med et stort skilt. Faktum er at inngangen er såpass stor at man ikke kan overse den.

Fra butikkområdet tar man rulletrappen en etasje ned til lobbyen og resepsjonen hvor boardingkort og eventuelle bonuskort kontrolleres. Deretter kan man enten gå til høyre eller venstre avhengig av hvilke fasiliteter man vil benytte. De ulike sidene har fått navnene «North Wing» (til høyre) og «South Wing» (til venstre). Det går utmerket å spasere mellom de to ved å passere gjennom resepsjonen.

Mange av konseptene kjennes igjen fra tidligere lounger, her finnes eksempelvis The Long Bar, The Coffee Loft og The IT Zone.

I North Wing finner man The Bakery, The Long Bar samt en stor lounge med sittgrupper og flere Tv´er.  I South Wing finner man The Bistro, Coffee Loft, The IT Zone samt dusjmuligheter.

Loungedesignet ligner den man finner i Cathay Pacifics nyere lounger, eksempelvis The Cabin og nyrenoverte The Wing, designet av Foster + Partners. Innredningen er lys med store panoramavinduer mot rullebanen. Designet skal påminne om en hjemmekoselig stue med bilder på veggene, lamper og gulvtepper og et mørkt tregulv, Dette har de lykkes bra med å skape.

Mat og drikke

Flere ulike matkonsept finnes i loungen som dekker det meste av hva man måtte ønske seg for et lite besøk.

The Bakery i North Wing tilbyr nybakt brød, pizza, smørbrød, vestlige og asiatiske supper, salater og ulike bakeverk.

I Long Bar i North Wing finnes det mulighet til å bestille alkoholholdige drikker fra en bemannet bar.

I The Bistro i South Wing finnes en selvbetjeningsbuffet med vestlige og asiatiske varme retter og desserter.

I Coffee Loft i South Wing finnes en kaffebar som også tilbyr te, muffins, kaker og andre bakeverk.

Fasiliteter

I South Wing finnes en rekke dusjer med en liten lobby hvor man kan vente dersom en dusj ikke skulle være ledig. Dusjrommene er veldig freshe og meget rommelige. De har også toalett, speil, håndvask og toalettartikler.

Ønsker man å jobbe i loungen finnes gratis trådløst internett. Passord kreves og det får man fra personalet eller ved å lese på skilter i loungen. Har man inte egen data finnes the IT Zone med internetdatamaskiner.

En rekke TV-apparater finnes ved sitteområdene i både North Wing og South Wing og det finnes også et stativ med aviser og magasiner.

Sammendrag

Lys og trivlig lounge med gode fasiliteter av høy kvalitet og mye personale til stede. Det er ikke mye som savnes. Muligens er loungen litt for stor til å gi en hjemmekoselig følelse og med deler av The Pier-loungen ett stenkast bort som er stengt for renovering, får The Bridge ekstra stor pågang av besøkende.

1
Most popular / latest

  1. Dr. Miles

    Duschrummet i The Bridge är verkligen stiligt och fräscht!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×