Cathay Pacific First Class Lounge, Manila

Cathay Pacific First Class Lounge, Manila Ninoy Aquino International (MNL), Terminal 1

Inntrykk

Cathay Pacifics lounge i Manila ligger i terminal 1 i nærheten av gate 2. Loungen består av separate seksjoner for business class og førsteklasse, rent praktisk kommer man etter resepsjonen inn i businessloungen og finner direkte til venstre en dør som som går inn i førsteklassedelen.

Akkurat som de fleste lounger i Manilas terminal 1 er Cathay Pacifics lounge ikke noe å bli eksaltert over. Førsteklassedelen består av ett enkelt rom med en gammel og ganske sliten design med noen blå og vinrøde stoler og lenestoler samt lave brune bord. Designen er dog noe hyggeligere og mer behagelig en den enda mer kjedelige businessloungen og det er også færre besøkende her. I hjørnet rett etter inngangen finner du en selvbetjeningsbuffet.

 

Mat og drikke

Rett til venstre etter inngangen finnes det et hjørne med selvbetjent buffet med ferdigsmurte brødskiver, frukt, nøtter, snacks samt kaker og enkle bakverk.

Drikketilbudet er et litt kjedelig utvalg av alkoholfrie og alkoholholdige drikker som vin, øl, noen spritsorter, juice og brus. Ønsker man kaffe så er det vannkoker og pulverkaffe som gjelder.

Fasiliteter

I loungen er det tre datamaskiner med internett og gratis trådløst internett ( passord kreves ikke). Det er også et lite utvalg av aviser.

Toaletter finnes utenfor loungen.

Sammendrag

En gammel og sliten lounge med et enkelt utvalg av mat og drikke. Men med tanke på hvor trang og sliten terminalen er for øvrig så er den fortsatt betydelig bedre enn å behøve vente i transithallen.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×