Airport Lounge, Hamburg

Airport Lounge, Hamburg Fuhlsbüttel (HAM)

Inntrykk

Det finnes tre lounger på Hamburg flyplass. Emirates og Lufthansa driver egne lounger for sine passasjerer og samarbeidende flyselskap mens i prinsippet benytter alle andre selskap seg av tredjepartsloungen på flyplassen, en lounge med navnet  «Airport Lounge». Adgang gis også til gjester med visse kredittkort og loungekort.

Loungen ligger midt i transithallen i det som kalles Airport Plaza, omlag på høyde med gate C16-C17, og nås med hjelp av en rulletrapp fra shoppingområdet. Etter rulletrappen passerer man gjennom caféen og tar ytterligere en rulletrapp opp en etasje hvor man deretter finner inngangen til høyre.

Interiøret oppleves som ganske gammelt og slitt da alt er i mahogny eller mørkt brunt tre og grå stoler i ulike sittegrupper. På den positive siden finnes store panoramavinduer med en helt uhindret utsikt mot oppstillingsplassen og landingsbanene. De store vinduene slipper også inn mye dagslys i loungen.

Mat og drikke

I selvbetjeningsområdet finnes en kald buffét med hovedsakelig tyskinspirert mat som potetsalat, pølse og brød. Dessuten fantes det ved testbesøket frukt, nøtter og supper samt ostekake og sjokoladekake.

Drikkeutvalget inkluderer rødvin, hvitvin og musserende vin, et kjøleskap med øl, en hylle med standardutvalg av spritsorter samt kaffemaskin og juice for å nevne noe.

Vid bufféten finnes også noen barbord med barstoler for dem som vil spise ordentlig.

Fasiliteter

Gratis trådløst internett tilbys og midt i loungen finne et stativ med tyske og internasjonale aviser. Lengst inn i loungen, i motsatt ende fra resepsjonen, finnes dusjer og toaletter.

Sammendrag

Kanskje ikke den vakreste loungen designmessig men det er heftig med den utmerkede utsikten gjennom panoramavinduene. Enklere mat og drikke for selvbetjening. Ingen spektakulær lounge men den fungerer bra.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×