Brussels Airlines har nå bygget ut den populære loungen The Loft på Brussels Aiport.

The Loft har vært et attraktivt sted å være, rett i nærheten av pir A på Brussels Airport siden den ble åpnet i 2014. På grunn av en kraftig passasjervekst har flyselskapet valgt å utvide loungen, og samtidig har loungen fått noen nye bekvemmeligheter.

download (34)

For å kunne tilby de omlag 15.000 daglige gjestene en kvalitetsopplevelse har selve loungen blitt 66 prosent større, og er nå på hele 2.040m2, og den har plass for 500 gjester.

download (35)

Konseptet for loungen er fokus på komfort, teknologi og design og Belgitute (en term som benyttes for å uttrykke den belgiske sjelen og identiteten). Loungen tilbyr nå et nytt lukket område for VIP-gjester, medlemmer i HON-Circle som er det høyeste nivået lojalitetsprogrammet Miles & More. Det er som en stue fyllt av kunst, og i kjøkkenavdelingen finnes de ypperste apparatene fra Miele som besørger de gastronomiske opplevelsene.

download (33)

En annen nyhet er de private rommene for å ta seg en høneblund. Diss eer inspirert av flyselskapets nye businessclasskabin som skal lanseres mot slutten av 2018.

download (32)

Det finnes også et nytt Spa. Grohe Spa består av elleve behandlingsrom som tilbyr like mange sinnsstemninger og Spa-behandlinger slik som badstue med musik och lysterapi.

download (31)

Et nytt spillerom imponerer med sitt biljardbord.

download (36)

Et annet aspekt med oppgraderingen av loungen er samarbeidet med andre vvaremerker for å kunne tilby nye innovative opplevelser. En av disse er en åpen plass på 800 kvadratmeter utformet av bilprodusenten Lexus.