SAS fortsetter å gi passasjerene musikalske opplevelser i luften gjennom sitt konsept ”SAS Live Music” og denne uken er det Kurt Nilsen som skal opptre på 30 000 fot i forbindelse med sitt nye album.

SAS har sammen med Universal music arrangert konserter om bord, i gate og i lounge med 12 forskjellige artister til nå til stor glede for sine kunder. Fra mandag 13/2 og tirsdag 14/2 skal Kurt Nilsen holde konserter i gatene og om bord på utvalgte SAS avganger på destinasjonene Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.

– Vi er veldig glade for å ha Kurt Nilsen, en av Norges kjæreste artister, om bord hos oss for å gi våre kunder en unik musikalsk opplevelse, sier markedssjef i SAS Marianne Orderud.

SAS Live Music er et samarbeid mellom SAS og Universal Music der vi avholder konserter med artister på flyplasser, i lounger – og oppe i luften, sier Orderud

Alle fremføringene blir skreddersydd til å passe inn på de noe uvanlige arenaer og omgivelser på flyplassene og om bord i flyene. Siden lanseringen i januar 2016 har artister som Bendik, The Fjords, Gundelach, Izabel, OMVR og Odd Nordstoga opptrådt for SAS sine kunder . Alle konsertene er dokumentert og kan ses på www.scandinaviantraveler.com/no/SASLiveMusic