Hotel Ritz i Madrid stenger 28.februar dørene et års tid i forbindelse med en storstilt oppgradering av hotellet slik at det igjen vil fremstå som det ikoniske hotellet det en gang i tiden var.

Hotellet ønsket sine aller første gjester velkommen i 1910, som først åpnet dørene i den spanske hovedstaden i 1910, og har siden den gang ønsket gjester velkommen i over 100 år. Nå skal det brukes flere hundre millioner kroner på å oppgradere hotellet.

hotelritz-facade 1

Det er den spanske arkitekten Rafael de La-Hoz og hans team som har stått for planleggingen av oppgraderingen som inenbærer at hotellet beholder sin originale Belle Époque-stil. Inventaret besørges av de franske designerne Gilles & Boissier.

hotelritz-Lobby 1

De nye gjesterommene skal være klassiske, men moderne. I alt er det 106 rom og 47 suiter. Flere av suitene vil også være mulig «å koble sammen» slik at større familer etc kan få en suite som passer til deres behov. Det hele toppes av en kongesuite på hele 188 kvadratmeter og som byr på en nydelig utsikt over Prado-museet.

hotelritz-468-Deluxe-Room

Fellesområdene får en oppgradering hvor hensikten er å ivareta det originale, inkludert hotellets samling av kunst, krystalllysekroner og skulpturer. I lobbyen settes det inn et nytt glasstak som skaper masser av lys inn over lobbyen. Hotellets hovedrestaurant flyttes tilbake til sin opprinnelige plassering og får også direkte adkomst til den flotte terrassen. Her kan man nyte en middag al fresco.

hotelritz-Hall 5

 Nye barfasilteter vil også komme sammen med nye møterom. Hotellet får nåogså et nytt treningssenter, innendørs svømmebasseng og spa.

Finn de beste prisene på Hotel Ritz i Madrid i vårt hotellsøk.