Den velkjente TV-kokken Jamie Oliver skal i løpet av sommeren åpne en ny restaurant ved navn Jamie Oliver’s The Diner inne på Gatwicks South Terminal.

Dette blir hans andre restaurant av typen The Diner – den første er å finn på Leicester Square i London. Etter planen skal restauranten åpne sine dører i august, og det skal serveres amerikanske retter – tolket på Jamies eget vis. Restauranten er ganske stor med plass for hele 278 gjester – og blir følgelig en av flyplassens største restauranter.

Skal du innom Gatwick i august eller september kan du jo ta turen innom og bestille en ”Superfood Breakfast”: posjert økologisk egg med spinat, müsli med ulike nøtter og frø og en frisk avokadosalat. Eller frister det kanskje mer med en søtere frokost; ”Naughty Chocolate Pancakes” som er pannekaker slik de lages i USA med banan-cola-saus og honnigrøstede pekannøtter.

Hele dagen og kvelden serverer man også signaturretten ”Jamie’s Insanity Burger” som er en hamburger med bacon fra en glad gris, Jamies spesielle saus, ost fra Sparkenhoe i sydvestre England og syrlig sylteagurk.

For gjester emd dårlig tid finnes også et ”Grab and Go” – utvalg med wraps, burritos, sallater, brød, og mye annet spennende man kan ta med seg videre til flyet.

For deg som ikke skal innom Gatwick, men Heathrow nevner vi at Gordon Ramsey nå gjenåpner sin restaurantPlane Food Outlet” i juli etter en oppussing.