Her er siste nytt fra oss som arbeider med å gjøre BusinessClass enda bedre.

TRAFIKK / FORUM AKTIVITET

Trafikken er stabil på alle våre siter men vokser ganske så bra i Norge, og det er gledelig. Forum brukerne står for sin del for en betydelig del av aktiviteten på BusinessClass. Fantastiske 30.000 tråder og 550.000 innlegg er en stor og imponerende rekord. Når oppnår vi 1 million innlegg?

HOTELL

Dere som er her på BusinessClass reiser mye. Dere bor også mye på hotell. Vi setter enormt pris på om du i alle fall sjekker beste pris på vårt eget hotellsøk når du skal ut på tur. Hvem vet, du kan kanskje finne en fantastisk deal? I alle fall, akkurat som ved annonser nevnt over, er hotellsøket en svært viktig inntektskilde for å holde hjulene i sving her. At du i alle fall er innom vårt søk i din kjøpsprosess, er veldig verdsatt og bidrar til en fortsatt god kvalitet på alle våre tjenester. Og er prisen den samme hos oss som andre steder, ja da er det veldig bra om du bruke nettopp vår tjeneste. Stort takk.

GURU

Vi har nå nesten 500 aksepterte bud inne på FLIGHT UPGRADE GURU, fordelt på bud som er akseptert for cash og for poeng. Dette er helt supert og oss bekjente er vi de eneste som har en bra tjeneste på dette. Men den kan bli enda bedre, så fortsett å legge inn alle dine data og ikke minst på andre flyselskap enn SAS.

FORMEL 1 I SINGAPORE

I september er det som tidligere nevnt et helt spesielt event i Singapore, og det ser ut til å bli den siste gangen på en stund som Formel 1 finner sted her. Vi er nå flere som har bekreftet påmelding til dette fantastiske eventet, men vi håper å bli en enda større gjeng. Prisene vil mest sannsynlig gå opp med tanke på at tilgjengelighet forverres fremover. Sjekk hvilken pakke som passer deg best og meld deg på. Les mer her: http://www.businessclass.no/formel-1/