Her er en liten høstoppdatering fra oss i redaksjonen.

Hyggelig besøksutvikling

Først og fremst er det fantastisk å se at vi er tilbake på rekordnivåene på antall besøk fra før vi opplevde server problemene i vår.

Det innebærer at vi ALDRI har hatt så mye besøk og så mange som benytter seg av BusinessClass.no som nå.

Det er virkelig ingenting som slår et dynamisk forum med engasjerte medlemmer som hjelper hverandre med tips om hvordan vi alle kan reise bedre og mer fornuftig.

Og vi setter virkelig pris på alle bidrag.

I denne forbindelse ønsker vi oss enda flere medlemsanmeldelser. Har du noe på hjertet fra en flyreise som du ønsker å dele med andre, er det bare å ta pennen fatt og dele din opplevelse her på BusinessClass.no.

Ta gjerne kontakt med oss på: dag@businessclass.com

Utvikling hotellsøk

Som vi har presisert tidligere, har BusinessClass.no nå dratt på seg endel betydelig økte kostnader på server drift og teknisk utvikling. Den eneste inntekten vi per dags dato er når dere lesere bruker vårt eget hotell søk.

Tilbakemeldingene er at det er mye penger å spare. Redaksjonen var selv på tur til Mexico City nylig og kunne spare et betydelig beløp når vi bestilte opphold på Four Seasons Mexico City via vår egen tjeneste, fremfor å bestille direkte på hotellets hjemmeside.

Vi ser at antall bestillinger er økende og det tror vi er fordi stadig flere får øynene opp for at tjenesten tilbyr gode hoteller til hyggelige priser.

Sjekk ut vårt hotellsøk her.

Takk for engasjementet og riktig god høst!

 

Med hilsen

Redaksjonen