Baren Norgesglasset åpnet sist fredag i innlandsdelen av pir nord på Oslo lufthavn. Det er brukt rundt 4800 Norgesglass i takkonstruksjonen, og det meste serveres naturlig nok i Norgesglass.

– Norgesglasset revolusjonerte lagring av mat i Norge, og det er nå en glede å kunne by på et lite stykke norsk historie og stolthet, sier Morten Solberg Nilsen i SSP (Select Service Partner).

Norgesglass OSL 2017

– Vi fyller gjerne Norgesglasset igjen, med drikkevarer fra norsk natur. Det meste vil serveres i Norgesglass og bys frem på en delikat måte med en moderne vri. Selve baren er unik med et blikkfang som er godt for øyet og godt for sinnet, sier Morten Solberg Nilsen videre.

I tillegg vil Norgesglasset tilby delikate småretter etter sesong. Hele konseptet er bygget rundt bruken av Norgesglasset fra gammelt av.

Norgesglass er et fellesnavn på glasskrukker for hermetisering, sylting og annen konservering.

– Åpningen av Norgesglasset er et nytt steg på veien mot nye Oslo lufthavn og alle de nye serveringstilbudene her på lufthavnen. Vi nærmer oss offisiell åpning for hver dag som går, og vi gleder oss til å tilby de reisende en smak av Norge på tradisjonelt vis, sier kommersiell direktør Torgeir Kjos Sørensen ved Oslo lufthavn.

FAKTA:

– 4800 Norgesglass montert i taket.
– Norske råvarer og norske produkter.
– Mat og drikke serveres i Norgesglass.
– Muligheter til å kjøpe tomme Norgesglass.
– Mat og drikke med en norsk tvist.