Lange flyturer er en prøvelse for kroppen, og når man skal være i lufta 80 prosent av et helt døgn byr dette på utfordringer for både passasjerer og dem som jobber ombord.

Selv en 8 – 9 timers flytur kan være tungt for reisende. 11. oktober åpner Singapore Airlines det som blir verdens lengste flyrute – mellom Singapore og New York. En tur som tar svimlende 18 timer og 45 minutter. For å sørge for at dem ombord har det best mulig, har Singapore Airlines inngått et samarbeid medanerkjente Canyon Ranch for å gjøre reisen så behagelig som mulig. Det betyr blant annet egne retter som skal motvirke jetlag, eget søvnprogram og eget treningsprogram. Alt utarbeidet spesielt med tanke på verdens lengste flight.

Canyon Ranch – er av mange kalt verdens beste wellness selskap. De topper kåringer som verdens beste SPA, har vunnet Condé Nast kåringen «Best Luxury Spas in the World» 11 ganger, har egne SPA-avdelinger om bord på Cunard Cruise Line, Oceania Cruises, Regent Seven Seas Cruises og Celebrity Cruises.

20180725_SIA_CanyonRanch_Chicken_006

Følgende program er utviklet for verdens lengste flight:

  • Wellness Cuisines – egne retter utviklet av Canyon Ranch sine kokker og ernæringseksperter. Blant anne ceviche av ville reker, organisk kylling med pasta av sqaush og sitronterte med blåbær.
  • Rest and Relaxation – eget søvn-program som skal hjelpe passasjerene å øke kvaliteteten på søvn og hvile om bord samt spesialtilpasset lyssetting som skal føre til bedre søvn og avslapping.
  • Guided Stretching Exercises – eget trenings program utviklet av Canyon Ranch sine fysioterapeuter som vil bli å finne på flyets skjermer ombord.

Singapore Airlines er  for øvrig verdens første flyselskap som tar i bruk en Airbus 350-900ULR, og på verdens lengste flyreise mellom Singapore og New York vil det nye flyet kun ha 67 seter i Business og 94 seter i Premium Economy Class.

A350-ULR_RR_SIA_V04-(HI-RES)