Her følger en liten update på siste tids utvikling.

UPGRADE GURU

Vi har mange registreringer på GURU og det kommer inn data på nye bids daglig. Husk at vi har en konkurranse der alle som er med å registrerer nå ut året, er med på å vinne 20.000 EB poeng. Det skal uansett ikke være hovedmotivasjonen. Dette handler jo om å få inn mest mulig erfaringer slik at man ikke skal by mer enn høyst nødvendig når det oppgradering på gang.

Stå på, legg inn absolutt alle data du har og husk å legg inn også på andre enn SAS som det er mest av, naturligvis.

Vi mener selv at GURU er et helt unikt verktøy som kan hjelpe reisende over hele verden til å få rimeligere upgrades. Om du kjenner at du brenner litt ekstra for det vi har lyst til å gjøre med GURU, så ta kontakt med oss via e-post på dashboard@businessclass.se. Har du ennå ikke sjekket ur GURU’en, så gjør det her. 

HOTELL SEKSJONEN

Det er veldig tilfredsstillende å fastslå at dere som bruker BC aktivt har tatt varmt imot vår store hotellsatsing. Søket, som er helt nøytralt, sammenligner de største hotelltilbydernes priser og sørger for at du får den aller beste prisen.

Vi synes at omsetningsøkningen sier det aller beste og nå i oktober var det en klar all-time-high, se visuell presentasjon under,

Det er desidert mest søk og bestillinger på 5-stjerners hotell, men også endel 4-stjerners. Vi har også fått flere hyggelige tilbakemeldinger fra dere medlemmer som har vært glade for å spare mye på å bruke dette søket, fremfor andre kanaler.

På BusinessClass forsiden finner man også lenker til hotel selections i storbyer over hele verden, der man enkelt kan finne frem til de aller beste hotellene i eksempelvis Paris eller Hong Kong. Disse listene er levende og kommer til å endres/ forbedres over tid ettersom vi får gode innspill fra dere medlemmer som er mye ute å reiser.

Hotellsøket er under konstant utvikling, og vi arbeider med å få inn enda flere leverandører. Allerede i dag skal søket gi beste markedspris, men ved å øke antall leverandører kan vi øke utvalget i romkategorier samt også tilgjengelighet på enkelte hotell.

Foruten det å spare mye penger på å bo bra, bidrar den kickback vi kan få til en viktig videreutvikling av BusinessClass, til alles beste. Sjekk søket her. 

Vi setter pris på du sjekker hvilken pris du kan få her, når du skal ut å reise.

Bon voyage fra BusinessClass redaksjonen…