Det indiske flyselskapet Vistara er relativt ukjent utenfor hjemlandet, men nå er de på offensiven, og kan bli et mer vanlig syn på europeiske flyplasser. Nå har de fått sin første Boeing 787-9 med et flott businessclassprodukt. 

Vistara så dagens lys i 2013, og betjener i dag 24 destinasjoner ut fra New Dehli. Bak selskapet står Singapore Airlines og det indiske storkonsernet Tata som eier henholdsvis 49 og 51 prosent hver seg. Utenlandske selskap har nemlig ikke lov til å ha en høyere eierandel enn 49 prosent.

Det er mange som flyr fra India ut i verden via Singapore, i all hovedsak når man skal til sørøst-Asia, Australia eller New Zealand. Med Vistara ønsker man å ha et tilbud til passasjerer som skal vestover til Europa eller nord-Amerika samt de som skal til nordvest-Asia.

Vistara B787-biz.4

Vistara har bestilt 6 fly av typen Boeing 787-9 Dreamliner som vitner om deres ambisjoner om å knytte til seg destinasjoner på andre kontinenter. Det ryktes om Tokyo og London som kan bli blant de første destinasjonene.

Selskapet har enda ikke avslørt hvilke ruter som kommer. Inn til videre skal de benytte den første Dreamlineren på kortere flyvninger for å bli kjent med den nye flytypen.

Vistara B787-biz

Deres business class kabin ser riktig flott ut med samme type seter som også er å finne hos Singapore Airlines Boeing 787-10. Konkret betyr dette et sete som kan legges flatt ned til seng. Konfigurasjonen er 1 – 2 – 1. Man har en høyoppløst 18 tommers underholdningsskjerm, uttak for strøm/ USB og rekke oppbevaringsmuligheter for personlige eiendeler.

Vistara B787-biz.2

Flyet vil også ha en premium economy og economy class.

Vistara B787-biz.3