I år er feirer det ikoniske Four Seasons Hotel London at Park Lane 50 år. For å markere at hotellet var det første Four Seasons hotellet i Europa, valgte kjeden å redesigne alle de 198 rommene, selv om det kun var 8 år siden forrige oppussing. BusinessClass.com var blant de første gjestene som fikk sjekke ut de nye rommene. Under vårt besøk var de to øverste etasjene ferdig oppusset, og vi kan konstatere at kjeden har all grunn til å si seg godt fornøyd med innsatsen.

Bygget i seg selv er kanskje ikke like imponerende som søsterhotellet Four Seasons Hotel London at Ten Trinity Square, men beliggenheten, et innbydende inngangsparti, fantastisk utsikt, spa-avdelingent i 10 etasje, og ikke minst den italienske restauranten er alle medvirkende til å gjøre dette hotellet til et av de beste i London. Det er spesielt imponerende, når vi vet at London er et av de mest konkurranseutsatte hotellmarkedene i hele verden.

LON_964-1000x667

Beliggenhet (9)

Four Seasons Hotel London at Park Lane ligger i Mayfair, en av Londons mest ettertraktede områder. Plassert midt mellom Green Park og Hyde Park, befinner hotellet seg kun en kort gåtur til Mayfair og Knightsbridge. Du har altså gangavstand til både Selfridges og Harrods. Hotellet har en optimal beliggenhet hvis du ønsker å utforske London. Vær oppmerksom på at den støyende trafikken for noen kan være en forstyrrende faktor. Vi vil anbefale et rom i de høyere etasjene, for å få glede av de nyoppussede rommene, utsikten til parken og for å komme litt unna den verste trafikkstøyen.

TEN-II-1000x667

Rommene (9)

Vi bodde på et oppgradert Premier rom, både for den større plassen og for bedre utsikt. Selv om rommene ikke er de største (35 m2), har Deluxe og Premier rommene elegante marmorbad med badekar og separat stor dusj. De renoverte rommene er kledd i en varm fargepalett og kan skilte med store, syltynne TV-er. Sengene er ultrakomfortable. Ferske isbiter brakt til rommet hver dag. Din egen lille luksuriøse pied-á-terre i London.

Superior-King-1000x667

Service (9)

Vi synes servicen på hotellet var bra under hele oppholdet, og som forventet. Four Seasons Hotel London at Park Lane er ikke et intimt hotell, men personalet er profesjonelt og vennlig. Hvis vi trengte en tannbørste, var den bare noen minutter unna.

TEN-1000x667

Stil (9) 

Selve bygningen er ikke veldig bemerkelsesverdig, men når du kommer inn, ønskes du velkommen av den berømte dekoratøren Pierre Yves Rochons røde design, som preger hele lobbyområdet. Det er røde fløyel Louis XVI stoler, røde vaser og et rødlakkert flygel. Det er hvite, skulpturelle veggmalerier og karmosin vegger anført av svart marmor. Vi likte det vakre lobby området med ildstedet og den godt opplyste salongen, perfekt for møter og tradisjonell britisk afternoon tea.

Oppussingen av de 198 rommene er godt i gang, og når denne anmeldelsen er skrevet, er det kun de to øverste etasjene som er tatt. Dette er den aller siste generasjonen romdesign av Four Seasons, og det er godt gjennomført. Vi anser den nye designen for å være mye mer moderne enn den litt utdaterte som erstattes. Vi liker spesielt den varme og beroligende fargepaletteten på tepper, vegger og møbler. Store speil og marmorbad er flotte detaljer på de nye oppussede rommene.

Spa loungen i 10. etasje kan skilte av en fantastisk utsikt utover Hyde Park. Hert finnes badstue, dampbad og et lite basseng med vannmassasje.

Du nyter også fantastisk utsikt over Buckingham Palace og Westminster når du trener med det nyeste utstyret til Technogym.

Spa-1000x750

Mat og drikke (9)

Å spise på Four Seasons Hotel London at Park Lane er en herlig opplevelse, hvis du liker italiensk mat. London har noen av de beste italienske restaurantene i verden, og Amaranto fortjener et besøk, selv når du ikke bor på hotellet. Vi elsket grillede artisjokker med Pecorino Romano Aioli og Pappardelle med Genovese ragu. Den andre natten ble vi fristet til å prøve pastaen med fersk, svart trøffel fra Alba. Pastan på denne restauranten er helt fantastisk. Men vær oppmerksom på trøffelen har sin pris.

Amaranto-Restaurant-1000x750

Frokosten er veldig god, men er kun á la carte. Frokosten blir servert i Amaranto-restauranten.

Hvem er hotellet egnet for?

Hotellet er perfekt for luksiriøse opphold i London, enten du er der for business eller fornøyelse.

Vi elsker

* Plassering/Område

* Spa

* Den Italienske restauranten

BusinessClass.com gir deg den beste prisen ved å sammenligne priser fra alle tilbydere i ett søk.