Athen er nok en litt oversett hovedstad å besøke for norske reisende. Og det er egentlig litt merkelig – klimaet er behagelig, det finnes en rekke ting å se på og oppleve og glem alt du trodde om hva gresk mat faktisk er. I Athen får du smaken av Hellas og mat laget av de beste råvarene.

En annen ting som Athen har deler man med steder som Nice, Malaga og Barcelona. Man har strender nær sentrum, så det er ganske enkelt å starte dagen med kultur og shopping for senere å ta bussen eller undergrunnsbanen til stranden. Det er på en del av den Ahtenske rivieraen at Four Seasons planlegger å åpne et nytt superluksuriøst hotell våren 2018.

Hotellet het tidligere Astir Palace men er nå en del av Four Seasons-gruppen, og hotellet har gjenomgått en omfattende renovering. Det er hotellkjedens første hotell i Hellas og man har som mål å gjøre hotellet til et av byens mest kjente og berømte hotell. Vi befinner oss omtrent 25 kilometer sør for sentrum av Athen og omtrent like langt fra flyplassen Eleftherios Venizelos.

APL_003_aspect16x9 (1)

Astir Palace var også før oppkjøpet et favoritthotell blant greske og internasjonale gjester med velfyllte lommebøker.  Hotellet ligger på et stort område med pinjeskog og velfriserte hageanlegg. Den halvøya som hotellet ligger på tilbyr en hel del shopping, underholdning og gastronomi som eksempelvis Matsuhisa Athens by Nobu; Astir Beach Club, Astir Marina og hele miljøet som følger med et publikum som har mye penger.

Four Seasons legger i drøye 100 millioner euro på å renovere hotellet. Det kommer til å ha 300 rom, suiter og luksuriøse bungalower. Et spa skal på plass sammen med gode treningsmuligheter, en ny strandpromenade,  infinity pools og ikke minst oppgraderte strender med gode badeforhold.