Senaste nytt

W lanseres i Las Vegas

Redaksjonen

Medlem
WLV-800x300-564x211.jpg

Starwood-kjedens glamorøse varemerke, W Hotels har nylig hatt sin debut i Las Vegas.

Et nytt 289 rom stort 5-stjerners hotell har nå sett dagens lys i Las Vegas. Det er sentralt beliggende i den nordlige enden av «The strip».


W Las Vegas

Photo: W Hotels


Det nye luksushotellet byr på stilige omgivelser og store fellesområder hvor gjestene kan mingle. Rommene følger opp med et tidsriktig og litt «kult» utseende. En rekke barer og flere restauranter er på plass.

Hotellet er designet av Philippe Starck i samarbeid med Gensler, og hvert enkelt rom byr på en frisk tolkning av den luksuriøse velkomsten som Starck er kjent for.


Extreme WOW Suite på W Las Vegas

Photo: W Hotels


Plush suitene er på i underkant av 60 kvadratmeter mens den unike Extreme WOW Suite (designet av Lenny Kravitz) i toppen av bygget er på hele 222 kvadratmeter. Denne inneholder en romselig balkong med storslagen utsikt mot fjellene.

5-stjerners hotellet byr også på et supert spa med et svært bredt behandlingstilbud. En egen WET Deck på taket med private cabanas hører med, likeså flott kunst kreert av lokale kunstnere og ikke minst byr stedet på en storslagen utsikt. Treningssenteret er selvsagt døgnåpnet.




Svømmebassenget på W Las Vegas

Photo: W Hotels


Gjester på hotellet kan velge mellom hele syv ulike restauranter på hotellet. En egen coffee shop ved navn The Perq og Northside Café & Chinese Kitchen, er døgnåpen.


Bazaar Meat by Jose Andres på W Las Vegas

Sjekk tilgengelighet og finn de beste prisene i vår hotellseksjon

Les mer >>
 
Toppen