Tre nye business class seter som kommer i 2018

En tråd i 'BusinessClass.no' startet av Redaksjonen, 9 Februar 2018.

 1. Redaksjonen

  Redaksjonen Medlem

  Country:
  Norge Norge
  [​IMG]
  I løpet av fjoråret så vi flere nye business class seter som ble presentert, slik som Qatars revolusjonerende QSuite. I år kommer det enda flere.

  For å få et bilde over hvordan de nye produktene vil se ut i 2018, titter vi på tre av dem som skal lanseres de neste månedene.

  Singapore Airlines regional business class

  Ombord på selskapets nye Boeing 787-10 og Airbus A350 som skal benyttes på de regionale rutene er det også planlagt et helt nytt produkt. Setet har en kapsellignende utførelse og det er Stelia Aerospace som står bak det nye produktet. De er spesialister på flyinnredning og eies faktisk av Airbus.
  [​IMG]

  Kabinen skal ha forsøvne seter i en 1-2-1 layout hvor samtlige seter har direkte adkomst til midtgangene. Setet kan legges horisontalt ned og bli en seng som måler 195 cm.

  Virgin Australia transkontinentale Boeing 737 business class

  Det har vært relativt stille rundt selskapets nye Boeing 737 business class produkt, men vi vet at også Virgin Australias toppsjef, John Borghetti, har beskrevet det som et ”kvantesprang” for business class på innenriksmarkedet. Vi vet dog ikke om de nye setene blir helt «lie flat» i skrivende stund.

  Dette kommer etter hva vi kjenner til å bli kjent i løpet av annet halvår. Dere snye Boeing 737 skal også erstatte Virgin Australias noe tilårskomne Airbus A330 som benyttes på rutene mellom øst og vest.

  British Airways Club World business class

  I løpet av 2018 debuterer også British Airways nyeClub World businessclassprodukt på deres nye Airbus A350. Dette produktet vil man dog ikke kunne opplve før i 2019, og vi kan forvente flere detaljer før lansering mot slutten av inneværende år. Og det blir jo 12 år etter at de lanserte setet som benyttes i dagens Club World produkt.
  [​IMG]

  Selv om vi ikke vet mye om det nye setet så har det kommet frem at selskapet har valgt å benytte seg av et standardprodukt fra Zodiac Aerospace.

  Les mer >>
   

Del denne siden

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×