Senaste nytt

Total makeover for Peninsula Beijing

Redaksjonen

Medlem
1465823557-96c3c55ba47b45a86f699a2c2f60266b-1024x683-800x300-564x211.jpg

Med en prislapp på 123 millioner dollar er The Peninsula Beijing klar til å ønske gjester velkommen til et flott og nyoppusset hotell.

The Peninsula ligger sentralt til, kun en kort spasertur fra Tiananmen Square og byens historiske kulturelle møteplasser. Renoveringen av hotellet er det den lokale Hong Kong designeren Henry Leung fra CAP Atelier som står bak. Han har latt seg inspirere av kinesisk imperialistisk arkitektur, design og latt seg inspirere av mange århundrer med spennende historie. Dette er mikset sammen med moderne kinesisk kunst og teknologi, heter det i en pressemelding.

The-Peninsula-Beijing-Lobby-1074-720x405.jpg


Før hadde hotellet 525 rom og suiter, dette har blitt dramatisk redusert til kun 230 såkalte «suite-style rom» som alle byr på adskilt soverom, stue, bad og omkledningsrom. Standardrommene er nå på hele 65m2 – og det er visstnok de største standardrommene i byen.

Hotellets 61 suiter byr på spennende design og teknologiske innovasjoner, og de er i ulike temaer. Blant annet kan man bo på The Peninsula Suite – som er innredet etter det som skal være en kinesisk aristokrats hjem. Hyggelig har man det sikkert også en av de 17 Beijing suitene som byr på stor stue, privat spiseområde og ikke minst et eget filmrom.

Beijing-Suite_1074-1-720x405.jpg


Hotellets lobby har gjennomgått en stor endring for bedre å speile byens enorme transformasjon i de snere årene. Lobbyen er enorm og strekker seg over tre etasjer – akkurat slik som er signaturen for de ti Peninsula hotellene i verden.

Fire nye restauranter og lounger kan nå nytes for middag eller en drink – og på kjøkkenet trylles de lekreste retter frem av et team på nærmere 90 kinesiske og internasjonale kokker. Men det er den franskfødte chef´en Dominique Martinez som har ansvaret. Han har en bra CV fra topprestauranter med Michelin-stjerner i Luxemburg, Tyskland og Barbados. Hotellet favner om konseptet “farm-to-table” som innebærer at hotellet arbeider sammen med 22 gårder i Kina som produserer økologisk og bærekraftige produkter.



The-Peninsula-Beijing-Jing-Bar-1074-720x405.jpg


Hotellet byr på flere unike tilbud slik som den nye Huang Ting Tea Loungen som er innredet som et gammelt palass med interiør inspirert av Ming Dynastiet. her kan man nyte en av et 50-talls kinesiske tesorter – kanskje sammen med litt søt din sum? Teen blir tilberedet og servert i tråd med slik en tesermoni skal være.

For gjester som ønsker en avslappende opplevelse byr Peninsula Spa and Fitness Centre på nær sagt alt – herunder en fysioterpeut som bruker ulike elementer fra tradisjonell kinesisk medisin.

Finn de beste prisene på The Peninsula Beijing her.

Les mer >>
 
Toppen