Senaste nytt

Suksess med norsk tapas

Redaksjonen

Medlem
Norsk-tapas-på-menyen-hos-26-North-Restaurant-Social-Club1-564x211.jpg

26 North Restaurant & Social Club i Stavanger åpnet i januar i år, og ble en umiddelbar suksess, med strålende matanmeldelser, topplassering på TripAdvisor og utvidelse til Bergen. Nå er restauranten nominert til den prestigefylte prisen «Beste Hotellrestaurant» av European Hospitality Awards, som hvert år kårer de fremste aktørene i bransjen.

  • – Vårt mål er å gi våre gjester de absolutt beste matopplevelsene, servert med førsteklasses service. Våre medarbeidere gjør alt de kan for å skape minneverdige opplevelser for våre gjester, så denne anerkjennelsen er vi fantastisk stolte over», sier Brian Gleeson, General Manager ved Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger.

I en årrekke har European Hospitality Awards delt ut priser til de beste aktørene i bransjen. I år fikk arrangøren inn rekordmange bidrag og har hatt en tøff oppgave med å velge ut de nominerte blant alle de sterke kandidatene. 26 North Restaurant & Social Club er eneste norske bidrag og er i eksklusivt selskap blant andre internasjonale restauranter i verdensklasse. Vinneren av «Best Hotel Restaurant» annonseres i London den 3 November.

26 North Restaurant & Social Club er en del av nyrenoverte Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger. I August åpnet konseptet også hos Radisson Blu Royal Hotel i Bergen.

26-North-Restaurant-Social-Club1-720x521.jpg


I Stavanger er restauranten rangert av gjestene som nummer 1 på TripAdvisor og den svenske kjøkkensjefen mener den avslappede atmosfæren og den lokale maten er årsaken til at restauranten har blitt så populær.

  • Den jordnære og sofistikerte designen på restauranten skaper en uformell stemning som inviterer gjestene til å dele gode samtaler, le, slappe av og nyte selskapet. Dette kombinert med lokal, smakfull mat har vist seg å være et vinnerkonsept”, forteller Kristoffer Ingemansson, kjøkkensjef hos 26 North Restaurant & Social Club i Stavanger i en pressemelding.

Både i Stavanger og Bergen satser restaurantene på norsk tapas og inviterer gjestene til å bruke lang tid rundt bordet. På menyen står blandt annet retter som ”en bøtte med håndplukkede skjell” og ”shots fra kysten”.

26-North-Restaurant-Social-Club-satser-rene-lokale-ingredienser-og-råvarer.-720x521.jpg


26 North Restaurant & Social Club er inspirert av de nordiske landene, den spektakulære naturen, de kulinariske skattene og designen. Vi har fått svært mange positive tilbakemeldinger fra gjestene som setter pris på å dele småretter mellom seg og ha forretningsmiddager, romantiske kvelder og minneverdige arrangementer i en avslappet og inspirerende atmosfære», sier Ingemansson.







Les mer >>
 
Toppen