Senaste nytt

Sov bedre i Club World hos British Airways

Redaksjonen

Medlem
full-bed-800x300-564x211.jpg

Passasjerer som flyr i British Airways Club World (Business Class) på rutene mellom London Heathrow og Australia kan se frem til en mykere søvnopplevelse takket være nytt sengetøy levert fra det eksklusive The White Company.

Introduksjonen av det nye luksuriøse sengetøyet starter til høsten på ruten mellom London og Sydney. Nye toalettvesker skal også introduseres på samme tid slik at ombord-opplevelsen blir best mulig for reisende i Club World. En nyutviklet «dagpute» dier optimal komfort når man slapper og og spiser er også en del av den nye komfortopplevelsen hos British Airways.

4.-British-Airways-customers-will-soon-be-given-new-luxurious-bedding-by-The-White-Company_sml-720x406.jpg


Oppgraderingen er en liten del av British Airways sin oppgradering av Club World, og passasjerer vil på den nye ruten, og øvrige ruter fortløpende kunne nyte en ny restaurant-style spiseopplevelse. Her kjenner vi ikke alle detaljene, men det dreier seg etter hva vi kjenner til, om ferske, nylagde forretter og desserter som blir servert på nytt servise fra en serveringsvogn som viser hvordan maten ser ut før man gjør sitt valg.

Tilbake til det nye sengetøyet fra The White Company; en ny ekstra myk pute og tilhørende putevar med en myk grå side og en noe «stivere» hvit bommullsside på baksiden. Passasjerene vil også kunne nyte komforten fra en mykt vevet teppe med satin detaljer og en unik luksuriøs dyne, heter det ubeskjedent i en pressemelding. Dessuten er en ny myk madrass på plass.

BA-WHite-company-720x404.jpg


Det er også The White Company som har laget de nye toalettveskene som inneholder produkter fra deres «Restore & Relax Spa Collection».

Les mer >>
 
Toppen