Johans00
Medlem
Samma meny som på alla andra linjer, den enda skillnaden är att det fanns sake och grönt te när jag åkte Cph-nrt i lördags.Någon som åkt och CPH-NRT-CPH och kan dela sig av menyn ?
Samma meny som på alla andra linjer, den enda skillnaden är att det fanns sake och grönt te när jag åkte Cph-nrt i lördags.Någon som åkt och CPH-NRT-CPH och kan dela sig av menyn ?
Samma meny som på alla andra linjer, den enda skillnaden är att det fanns sake och grönt te när jag åkte Cph-nrt i lördags.
YessVar det den dära norska dom har haft tidigare?
2 mediokra gin och medioker tonic. Förväntar mig mer
Vad ska det vara istället då för att falla dig på läppen? Jag tycker som @LarsCph att de är bättre än genomsnittet. Klagar verkligen inte. Trist med Bombay Saphire och Schweppes som många har...2 mediokra gin och medioker tonic. Förväntar mig mer
Jag tycker Hernö Gin med av dem rekommenderad tonic (fever tree) så har vi 3 flugor i en smäll: ekologisk gin, nordiskt hantverk samt med ett tonic blir det ”Worlds best Gin & Tonic” som Hernö vunnit pris för.Vad ska det vara istället då för att falla dig på läppen? Jag tycker som @LarsCph att de är bättre än genomsnittet. Klagar verkligen inte. Trist med Bombay Saphire och Schweppes som många har...
Kanon!Både Gosset och Charles Heidsieck Rosé vintage 2005 på SK997 från CPH-PVG. Jag nämnde försiktigt att det fuskats med predeparture drickan tidigare men enligt crew så har de tagit med några flaskor Gosset för just predeparture. Så under sommaren får vi hoppas att de fortsätter köra dubbelt !
Visa bifogad bild 91210
Gosset och Charles Heidsieck Rosé vintage 2005 på SK997