Senaste nytt

SAS meny långdistans affärsklass från 1:a maj 2019

JohanLG

Medlem
Det ska vara Gosset som Pre-dep och C:H Rosé 2005 inflight. Men om det finns kvar av pre-dep så går det ju bra att dricka den :)
 

Peter G

Medlem
Vad ska det vara istället då för att falla dig på läppen? Jag tycker som @LarsCph att de är bättre än genomsnittet. Klagar verkligen inte. Trist med Bombay Saphire och Schweppes som många har...
Jag tycker Hernö Gin med av dem rekommenderad tonic (fever tree) så har vi 3 flugor i en smäll: ekologisk gin, nordiskt hantverk samt med ett tonic blir det ”Worlds best Gin & Tonic” som Hernö vunnit pris för.
Skulle jag släppa det nationalistiska skulle jag föredra japanska Kinobi ombord.
e5e514def2ee6882974354fd9263d940.jpg
667e9dc4cfa19c3759dc534dcbda9346.jpg
 
Last edited:

Vojago

Medlem
Både Gosset och Charles Heidsieck Rosé vintage 2005 på SK997 från CPH-PVG. Jag nämnde försiktigt att det fuskats med predeparture drickan tidigare men enligt crew så har de tagit med några flaskor Gosset för just predeparture. Så under sommaren får vi hoppas att de fortsätter köra dubbelt ! :)

P1020901 ver 2.jpg
Gosset och Charles Heidsieck Rosé vintage 2005 på SK997
 
Toppen