Senaste nytt

Qantas med ny elegant lounge på Heathrow

Redaksjonen

Medlem
1.-Qantas-signage-564x211.jpg

Qantasåpnet forleden sin nye lounge på London Heathrow, terminal 3. Den romslige nye Qantas London lounge er åpnet i forbindelse med de nye direkteflyvningene med 787 Dreamliner som neste skal starte mellomn Australia og London.

Det har tatt ett år å ferdigstille loungen som er en del av en stor investering i de eksisterende rutene fra London og ikke minst den nye London-Perth-ruten som åpner 24ende mars 2018.

3.-Entrance-greeting-720x458.jpg


Loungen er fordelt over to etasjer så store deler av loungen har flott utsikt over oppstillingsplassene utenfor og deler av rullebanen. Loungen har plass til drøyt 230 besøkende og følger samme konsept som Qantas internasjonale lounger i Hong Kong, Singapore, Los Angeles og Brisbane med mat og interiør designet som er inspirert av den lokale regionen. Designet er laget av Woods Bagot, og gjenspeiler London ved skumring med dype grønne og blå farger på møblene, mens tre, stein og messingdetaljer i varme toner representerer byens historiske arkitektur.

10.-Dining-room-720x483.jpg


Ved cocktailbaren i marmor under en lysekrone i messing serveres drinker utviklet av Qantas Rockpool Mixologists, australske og europeiske viner samt øl.

En ginbar finnes på det nedre nivået, og her får man det beste av australsk og brittisk gin sammen med en baristaservice.

8.-Cocktail-bar-720x484.jpg


Med menyer som designet av Rockpool kan gjestene nyte à la carte-service i spiseavdelingen sammen med et utvalg av dagens retter, inklusiv treadisjonelle britiske retter. Det serveres også australske høydepunkter som brunchskåler med egg, avokado og kål samt fritert zucchini og halloumi, og blekksprut med salt, pepper med grønn chilisaus som er en signaturrett i Qantas lounger.

Det finnes også varm og kald premiumbuffét og en «drikkestasjon» med urtete, vann med fruktinfusion og kullsyre.

11.-Dining_preview-720x470.jpg


Wi-fi er selvsagt på plass sammen med fleksible arbeidsstasjoner og for dem som øsnker å slappe av er det greit å vite at det er seks dusjer på plass.

Qantas London Lounge er åpen daglig mellom 08:00 og 20:30 for reisende med Qantas First og Business, Qantas Platinum One, Platinum, Gold Qantas Frequent Flyers og deres gjester. Den er også åpen for dem som har Oneworld Emerald og Safir, Emirates Skywards Platinum og Gold og Qantas Club medlemmer og deres gjester.

12.-Bathroom_preview-720x487.jpg


Les mer >>
 
Toppen